Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu sefer ekleyebildim galiba,çok güzel bir gündü,şunu farkettim ki o gün saçmış,makyajmış,çiçekmiş,oymuş,buymuş..vs bunlara cok da fazla takılmadan sonuna kadar tadı cıkarılması gereken bi gün,,bekar arkadaşlara tavsiyemdir,ben öyle yaptım ve iki düğünümden de cok zevk aldım:))
canımm cok guzel bı gelın olmussun sade ve hos bende her zaman sadelıkten yanayım o gun dedıgın gıbı bu tarz seyler kafaya takılmamalı anı yasamalı ınsan cnku sadece tek bı gun ve o gun gerı gelmıo bıda.. sız hem studyo hem dıs cekım yaptırmıssınz galıba dmı bızımde ole olucak super olmus fotolarınz rabbm daım etsın mutlulugnz baki kalsın
teşekkür ederim hepinize,,evet hem dış mekan hem stüdyo fotoları,,ama stüdyo grafiker bi arkadaşın bireysel çekimler yaptığı bi yerdi,ilk gelin damat calışmasıydı,,iyiki ona gitmişim,klasik stüdyo fotolarından hepimiz bıktık dimi:))