• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pocahontasx'ın dolabı..abiyelerim..

pocahontasx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
208
1
116
42
Manisa
$DSC_0783.JPG$DSC_0059.JPG$DSC_0769.jpg$DSC_0781.JPG$DSC_0057.jpg ATTACH=CONFIG]914418[/ATTACH] $DSC_0315.jpg

1er kez kızkardesımın düğününde giydim bosuna baza altlarında beklemesinler..var mı beğenen..

$CSC_0089.jpg $CSC_0589.jpg

ust bedenım 38 basenım 40 arkadaslar pembeyi basenı daha genıs olanlar da gıyebılır sıyahı 700e dıktırmıstım zararına 175 tl ye vercem pudra pembeyi ise 350 ye aldım 125 tl ye vercem..

Eklentiler

• $DSC_0107.jpg
    $DSC_0107.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 59
canım kesinlikle haklısın. ama bizler de öyle yapıyoruz. örneğin, gidip özel diktiriyoruz 400-500 tl fiyata, bir kaç kez giyiliyor sonrasında dolapta duruyor. bazen ben de düşünüyorum, özel diktirmişim bunu kaça satabilirim diye, kendi kıyafetlerime kendim değer biçiyorum :) bunu olsa olsa 50-60 tl eder diyorum kendimce.

tabi burda amaç ticareti yapmak değil, hem alış-veriş keyfi olsun hem beğenen arkadaşlar da kullansın diye. nihayetinde eşya bunlar :)

dedığın dogru o yuzden yarı fıyatının da oldukca altına koydum güzel bı elbıse gercekten ama ben bı kez daha gıymıcem bırının ısıne yarar belkı dedım

dedığın dogru o yuzden yarı fıyatının da oldukca altına koydum güzel bı elbıse gercekten ama ben bı kez daha gıymıcem bırının ısıne yarar belkı dedım

arkadaşım alıcın çıkmazsa :)) eğer olurda fikrini değiştirirsen bu fiyata almıyolar desen ve 100 liracık :9::9: yaparsan siyah olanı kaçırmammmm :16::16::16:

Siyah über güzelmiş :) örtülü olmasaydım alırdım ihtiyacım yok ama olsun der yine alırdım :)

Back