• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pnömokok aşısı yaptıran var mı?

Gkcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
1.720
14
116
Diğer
arkadaşlar oğlum 2ay 10günlük oldu.doğum yaptığım hastaneden verdikleri aşı kartında 3,5,7 aylarda yapılacak yazıyor.sizler ne zaman yaptırdınız? nerde ve nasıl? eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıran var mı? ayrıntılı bilgi verir misiniz? rotavirüs yaptırmadım ben çünkü sağlık ocağındaki hemşireler karma aşıyla birlikte olacak dediler.karma aşı aptırdığım gün aşıyı getirtemediğim için kaldı.zaten doktorda gerekli değil demişti.neyse pnömokok da aynı şekilde midir acaba? yardım lütfen!!

ben 3. ayda yaptırdım pnömokok u.3 doz yapılıcak. Eczaneden 109 ytl ye alıp doktorumuza götürdüm o yaptı.Bacaktan yapılıyo hafif ateş yapıyo.Ben rotavirüste yaptırdım evet karmayla beraber yapılıyo. 27 ağustosta 2. dozumuz yapılacak. Ama karmayla aynı gün şart değilki 1 gün önce 1 gün sonra ne farkedermiş ki?

27 ağustosta tam 3 aylık olacak ve kontrolümüz de var.ogün yaptırsam pnömokok aşısını olur mu acaba?sağlık ocağına gidicez.gitmişken yaptırayım ama yapar mı acaba hemşireler? rotavirüs için geç oldu dimi?

az önce bebek doktru ile konuştum.2 ay dolunca rotavirüs.3 aylık olunca da pnömokok yapılır dedi. ikisini de bu ay içinde yaptırabilirsin dedi.oğlum 2 ay 10 günlük.yani şuan 3. ayın içine. ayrıca karma aşıyla birlikte olması gerekmiyormuş.(hemşireler niye birlikte dediler bilmiyorum.) neyse rotavirüs yaptırmak istersem (ki doktor gerekli değil dedi) bu cuma yaptırıcam. pnömokok ise 27 ağustosta tam 3 aylık olunca kontrole gittiğimizde yaptırıcam.1 gün önceden eczaneye söylicem getirsin diye.sağlık ocağını da aradım yaparız getirirseniz aşıyı dediler.

az önce bebek doktru ile konuştum.2 aylık olunca rotavirüs.3 aylık olunca da pnömokok yapılır dedi. ikisini de bu ay içinde yaptırabilirsin dedi.oğlum 2 ay 10 günlük.yani şuan 3. ayın içine. pnömokok aşısını 27 ağustosta tam 3 aylık olunca yaptırıcam.sağlık ocağını aradım yaparız getirirseniz aşıyı dediler. eczane de 1-2 önceden söyleyin getirtelim dedi. rotavirüs için henüz geç değilmiş.ancak çok gerekli değilmiş.ona karar veremedim.neyse bilginize arkadaşlar!!

bnmde merak ettıgım konu buydu gokcencıgım tesekkur ederım. bende hastanede yaptırmayacagım doktor bırıne 120dıgerıne 115 ytl dedı...
saglık ocagındakı hemşıreler eger eczaneden alırsanız doktorumuz yapıyor demıştı. eczacı komşumuza sordum bana ona gelış fıyatlarından verıcek. bende saglık ocagında yaptırıcam

o zaman bende sadece pnömokok yaptırırım ztn her aşıda cok uzuluyorum oğluşumaaaa :(

pnomokok 114 ytl imiş eczaneyi aradım sordum.ama diğerlerine de fiyat sorcam. 6. ayda da başlanabilirmiş pnömokok aşısına ama en uygunu 3. ,5. ve 7. aylarda yapılması dedi dokor.

Pönomok aşısını ilk kez 2. ayında yaptırdık. 4. ayında ikincisi yaptırdık. 6. ayda birkez daha yaptıracağız. Bizim doktorumuz yapıyor tüm aşılarını

:nazar:Dün hem rotavirüs hemde pnömokok un 2.dozlarını yaptırdık oğluşuma..rotavirüs bitti.pnömokok 6.ayda bir daha olucaz:))

pnömokok bende 3-5-7 de yaptırıcam rotavirüs için dr 14.haftayı gecmeden yapılması alzım dedi ben 13.haftada hem pnömokok ilk dozu hemde rotavirüs ilk dozu yaptırmayı düşüğnüyorum

Back