- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
Kızlar bu sene liseyi bitirdim sınavlara girdim.Sene ortasında da arkadaşım pmyoya başvuru yapınca bir heves bende başvuru yaptım mülakatı geçtim sınavda da gerçekten başarılı oldum.Üniversite puanlarım fena sayılmaz ama ben psikoloji istiyodum olması mümkün değil işletme yazdım tercihlerime istanbul üniversitesi ve ege ikinci öğretim tutuyor hatta sıralama kayarsa normal öğretimede girebilirim.pmyo sonuçları bir süre önce açıklandı ben açıklanmadan önceki süreçte soğumuştum biraz doğu çıkma olasılığı falan vardı fakat istanbul çıktı ve sevindim açıkçası ama pmyoda üniversite hayatı yaşayamıycam gezip tozamıycam gerçi gezmeyi öyle çok sevmiyorum.pmyoya gidersem mezun olduğum gibi işe başlıycam devlet güvencesi altında olucam ve okurken hiç sıkıntı çekmiycem ama üiversite ortamında bulunamıycam.Üniversite ortamı çok gereklimidir mutlaka yaşanmalımıdır yoksa hayatımı garantiyemi almalıyım ? Şöylede bir sorun var polis olunca mecburen sert olmak gerekiyor ama ben esprili süslü kişiliğimi kaybetmek istemiyorum.İlerde topuklu ayakkabılarıma ve makyajada veda etmek istemiyorum bunlar benim elimdemidir yoksa otomatikman değişirmiyim ?
Son düzenleme: