Kızlar bu aralar sıkıntılı günler yaşıyorum. Üstelik Pms denen gerginlik ve huzursuzluk hali had safhaya çıktı.
Hiç ağlayamayan bir yapım var. Güçlü durucağım derken meğer kendimi bir taşa çevirmişim. Gerginlikten boğazım acıyor artık yutkunamıyorum. Yanımda kimse yok çatacağım ki onu da yapınca zaten yine vicdan yapıp üzülürüm.Siz Pms dönemindeki gerginlik ve huzursuzluğu nasıl atlatıyorsunuz.? Şuan kötüyüm.Sizden tavsiye bekliyorum.Sağlıkla kalın.
Bu konuyla ilgili ben psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum. Ben de çok kötü günler geçiriyorum pms yüzünden. Zaten hassas bir insanım mensturasyon öncesi dönemde dünya başıma yıkılıyor. Bazen de çok saldırgan oluyorum, bazen çok alingan
canım inan çıldırma noktasına geliyorum bende çaresizlikten..saldırganım bende üstelik ağlayamıyorum..acaba ilaç almak zararlı olur mu? hiç kullanmak da istemiyorum..üstelik duygusal manada da kötü günler geçiriyorum..hiç geçmeyecek gibi.
canım inan çıldırma noktasına geliyorum bende çaresizlikten..saldırganım bende üstelik ağlayamıyorum..acaba ilaç almak zararlı olur mu? hiç kullanmak da istemiyorum..üstelik duygusal manada da kötü günler geçiriyorum..hiç geçmeyecek gibi.
İnan bu yaz ben boşanmanın ucundan döndüm. Evet eşimin can sıkıcı hareketleri de var ama olayların üzerinden vakit geçince anladım ki pms'nin etkisi çok büyük. Bir de duygusal alanda böyle yipratici olaylar yaşadıktan sonra normale dönmek gitgide zorlaşıyor.
Şu anda bir kitap okuyorum. yüksek hassasiyetli kişilik yapısı olanlarla ilgili bir psikoloji kitabı. Onu bitirdikten sonra bir bakacağım.
Yani öyle bir durum ki, mensturasyon öncesi dönemde ne spor yapabiliyorum ne kafamı toplayabiliyorum. Of...