Plt yüksekliği

krkozbkts

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
47
9
6
31
Merhaba oğlum 6 yaşında plt değeri yüksek çıktı bu değer nedir yüksek çıkan var mı sonuçları yükledim enfeksiyonda yüksek çoktı demir de düşük nedir bu değerler inşAllah korkulacak bişey yoktur yorumlarınızı bekliyorum .

Eklentiler

• IMG_5362.webp
    IMG_5362.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 1.794
  • IMG_5361.webp
    IMG_5361.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 2.006
  • IMG_5360.webp
    IMG_5360.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 1.266
Merhaba oğlum 6 yaşında plt değeri yüksek çıktı bu değer nedir yüksek çıkan var mı sonuçları yükledim enfeksiyonda yüksek çoktı demir de düşük nedir bu değerler inşAllah korkulacak bişey yoktur yorumlarınızı bekliyorum .
Cok gecmis olsun doktora gosterdinizmi ?

enfeksiyona bağlı demir düşük çıkar plt de yuksek cıkar. şuan biraz enfeksıyonu var gıbı duruyor wbc değerinden

Korkmayın çok yüksek değil.Doktorlar bu degerlere normal dıyolar ayrıca cocugunuzda enfeksiyon var ona bağlı yukselmıştır buyuk ıhtımalle.Benım oglumun PLT degeri hep ust sınırın ustunde cıkar çok kafaya taktım onkolojıye dahi goturdum ama normal dedıler o yuzden artık takmıyorum.Merak etmeyım cok yuksek degıl deger.Bana doktor yukselmesı değilde dusmesı daha önemlı demıştı.

Korkmayın çok yüksek değil.Doktorlar bu degerlere normal dıyolar ayrıca cocugunuzda enfeksiyon var ona bağlı yukselmıştır buyuk ıhtımalle.Benım oglumun PLT degeri hep ust sınırın ustunde cıkar çok kafaya taktım onkolojıye dahi goturdum ama normal dedıler o yuzden artık takmıyorum.Merak etmeyım cok yuksek degıl deger.Bana doktor yukselmesı değilde dusmesı daha önemlı demıştı.
Teşekkür ederim Allah hepimizin çocuklarını korusun içim rahatladı biraz

Merhaba doktor ne dedi acaba sonuclara

M

Merhaba doktor ne dedi acaba sonuclara

Back
X