• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plexr kullananlar? Plazma pen tedavisi yaptiranlar

Ben göz çevreme plazma pen uygulaması yaptırdım. 3 ay oldu. Belirgin bir iz hala duruyor. Güzellik merkezine yaptırmıştı çok pişmanım Doktora yaptırmak en doğrusu.

En azindan skar izi cukurluk izi olusmamis leke kapanir iyi bi kapatici ile bunada sukur
Gerçekten mi keşke yaptırmasaydım. Çok ama çok pişman. Sizde mi yaptırdınız leke açocı krem kullanıyorum ama işe yarar mı bilmiyorum. Çok üzgünüm aynaya bakmak istemşyorum

Doktor bana tritone forte ve ozonlu kantaron yağı kullanmam söyledi kullandım renk baya açıldı ama geçmedi

Arkadaşlar merhaba benim öncelikle kollarmda cok fazla minik minik benlerm vardı ve ben bu plexr denen cıhazla aldırdm oncesnde dr a sadece bır koluma deneyelm sonuc ıyı olrsa diğerine dedm tamam dedi ben bir kol için 2018 de 500 tl verdm ve bana ikinci seyansta gelmen gerekeblir cünkü bazıları köklü tekrar cıkar dedi dediği gibide oldu nyse ben verilen kremlerle iyileştirdm ve iz kalmadı kremin ismini sordm asistana madacasol dedi zaten kokuyodu hepnzn bildiği madacasol krem neyse arkadaslar ben her gittiğimde 500 lira ve nakit istyorlardı veremezdım araştırdım ve bu cihazı gitti gidiyordan 375 liraya satın aldım ama cok terreddüt ederek aldm cigaz bana geldi ve ben simdi istedgm gıbı kendımde kullanıorm tabı bıraz acıya dayanıklı olmanız gerekmektedir kendinize iyi bakın ❤️

Merhabalar bende güzellik salonlarında bi sürü para vereceğime cihazı kendim almak istiyorum ama tereddüt ediyorum.. aldığınız ürünün tam olarak adı rengi hangisi ? Bide memnuniyetinizi yazarsaniz çok sevinirim.

Back