cute sağlam bir doktor bulup gitmelisin bir an evvel
psikolojin fena halde bozulmuş anladığım kadarıyla
eğer bebek sana zarar verecek durumda olsaydı zaten seni hemen kürtaja alırlardı emin ol
sabırlı olmaya çalış canım..
ama düştü düşecek endişesiyle yaşamak çok daha zor olsa gerek..
hassas dönemdesin zor günler geçiriyorsun rica edicem şu kv,yada ne bileyim annenin laflarını takma sen kendi sağlığına bak umursama bile..
yaa ben sana kavga et demiyorum kikımse bu durumu yasamadımı anlıyamıyorum amaherkezın yabancı oldugu dogrudur hemkanama yasayıp hemde güler yuzlu olmamı beklıyolar ama olamıyorumkı sık sık sınırlerım bozuldugundan aglıyorum
ogluma bakmıyorum dıye suclanmıyorum ama oturdugum yerden yemek yedırıyorum dıye dusman kesılıyolar tuvalete cok gıdıyorum dıye gezınıyormusum dıye kafa sallanıyor sınırlerım zaten bozuk bırde bana kendını dusunuyorsun dıyorlar karnımdakı bebegı dusunucem gerı kalan herseyı yakıcam gecıcemcocuk car caraglıyor kalkıyorum sucluyum.
ysadıgım sey bılmıyorum ama dopelman baslangıcı oldugunu dusunuyorum okuduklarımdan eger oyleysedr neden bebegı almıyorda benı rıske atıyor ve bebek 3 aylık 6 aylıkken plesanta kopuyormus yanı boyle cok hıkaye okudum kafam allak bullak
bencok doktora gıttım hepsıde kesenın turlu turlu yerlerınden kanama gordu atıyorum bırı alta goıruyor bırı yanda bırı ustteBenim 9.haftalarda kanamam olmuştu.Kendi doktorum kesede üstten hafif yırtılma var demişti.(Devlette başka bi doktora gittiğimde kese ayrılsa bebek gider demişti-onun dediğini yazamıycam)
O zamanlar zaten progestana devam ediyordum sonra dozu da artmıştı sanırım,günde 3 defa 200mg lık başlamıştım.3 günde 1 prulaton iğne birde.
3 günde ancak kesilmişti kanama.sonrasında da plasenta aşağıdaydı filan 4 ay baya yatarak geçti.yatarak yemeğimi yerdim.
ancak yattığım yerden dışarısını görürdüm.
Hep olumlu bakmaya düşünmeye çalışmıştım.Ben ilaçlarımı kullandım üzerime düşeni yaptım yormadım kendimi hep yattım,
gerisi nasip demiştim.
Allah yardımcın olsun,kanamayı görmek çok zor.
yaa ben sana kavga et demiyorum ki
duyduklarına cevap verme duymamazlıktan gel
sıkma canını diyorum
zaten yeterince üzgünsün
ayrıca tabi ki yapacaklar onlar senin annelerin
muhtaçlık değil bu onların yerinde kim olsa destek olur..
bencok doktora gıttım hepsıde kesenın turlu turlu yerlerınden kanama gordu atıyorum bırı alta goıruyor bırı yanda bırı ustte
en sonda plesantada bu kadaranlasılmaz bıseymı bılmıyorum ben ıgne kullanıyorum ona ragmen 4 gun sonra kanama kesıldı lekeye ara ara kanamay baslamıstı 6. gun bardaktan bosalırcasına kanamaya basladım ıste hastaneye yattım dun cıktım
dusuk tehlıkesınden zıyade baska bısey yasadıgımplesantanın ayrılmaya baslaması sorunum ve korkum
/QUOTE]
benim 5.haftadan itibaren lekelenme kanama olmuştu.en büyüğünü 10.haftada yaşamıştım.o zaman demişti kesede ayrılma
var diye.
Bir de senin bulunduğun haftalarda bebek artık plasentadan beslenmeye başlıyormuş.o geçişlerde kimisi kanama
yaşayabilir yazıyordu netten okumuştum.
Doktorlar böyle bişey olsa söylerdi sanırım.hastaneden çıkarmazlardı :44:
iğneye rağmen kanama kesilmezse hastanede yatacaksın demişti dr um.
sımdımasallah normal hayatına devam edıyormusun canım gectımı hersey ?bencok doktora gıttım hepsıde kesenın turlu turlu yerlerınden kanama gordu atıyorum bırı alta goıruyor bırı yanda bırı ustte
en sonda plesantada bu kadaranlasılmaz bıseymı bılmıyorum ben ıgne kullanıyorum ona ragmen 4 gun sonra kanama kesıldı lekeye ara ara kanamay baslamıstı 6. gun bardaktan bosalırcasına kanamaya basladım ıste hastaneye yattım dun cıktım
dusuk tehlıkesınden zıyade baska bısey yasadıgımplesantanın ayrılmaya baslaması sorunum ve korkum
/QUOTE]
benim 5.haftadan itibaren lekelenme kanama olmuştu.en büyüğünü 10.haftada yaşamıştım.o zaman demişti kesede ayrılma
var diye.
Bir de senin bulunduğun haftalarda bebek artık plasentadan beslenmeye başlıyormuş.o geçişlerde kimisi kanama
yaşayabilir yazıyordu netten okumuştum.
Doktorlar böyle bişey olsa söylerdi sanırım.hastaneden çıkarmazlardı :44:
iğneye rağmen kanama kesilmezse hastanede yatacaksın demişti dr um.
sımdımasallah normal hayatına devam edıyormusun canım gectımı hersey ?
Çok şükür.plasenta da normal yerine geldi.
yorumlarını okudum biraz da.biz gurbetteyiz.yanımda kimse yoktu eşimden başka.
kahvaltımı hazırlar.meyvalarımı öğle yemeğimi çerezlerimi yanıma koyar öyle giderdi işe.gelince de akşam yemeğini
yapardı.üstelik bu durum 2 ay devam etti.
18-19 haftalık olana kadar progestan kullandım.
yanında yardım edenlerin varmış ama pek te yardım ettikleri söylenemz,o durumunda naz yapıyorsun mu diyorlar bir de.
aksine bol bol moral vermeleri lazım.stresten uzak durman lazım.
Çok şükür.plasenta da normal yerine geldi.
yorumlarını okudum biraz da.biz gurbetteyiz.yanımda kimse yoktu eşimden başka.
kahvaltımı hazırlar.meyvalarımı öğle yemeğimi çerezlerimi yanıma koyar öyle giderdi işe.gelince de akşam yemeğini
yapardı.üstelik bu durum 2 ay devam etti.
18-19 haftalık olana kadar progestan kullandım.
yanında yardım edenlerin varmış ama pek te yardım ettikleri söylenemz,o durumunda naz yapıyorsun mu diyorlar bir de.
aksine bol bol moral vermeleri lazım.stresten uzak durman lazım.
allah herkeze vıcdan versın kanamaaolupgule oynaya halay ceke ceke durmamı beklıyorlarbenısegunun cogunu kafamacarsafları gecırerek yatıyorum kımseyle konusmadan:26:
2 ay kanaman oldumu pekı?sureklı
allah herkeze vıcdan versın kanamaaolupgule oynaya halay ceke ceke durmamı beklıyorlarbenısegunun cogunu kafamacarsafları gecırerek yatıyorum kımseyle konusmadan:26:
2 ay kanaman oldumu pekı?sureklı
kendımden bıraz bahsedeyım
18 gundur kanama gercegı ıle yasıyorum
tam 8 gundur banyo olmadan hayatıma devam edıyorum
26 yasındayım hayatımın baharındayım tamam normal hayatıma devam ettım etmesınede cokta absurt bısey yapmamıstım
şuan tek hıssettıgım sey dısarıdakı hayatı acayıpmerak edıyorum 18 gundur hatta bıraz gerı gıdeyım 23 gundur once ıs ev sonrada ev hastane seklınde suregelen bır hayatım var
buarada tabı daha ıyıyım surkelı ıcımde bu sefer bıtecek dedıgım kanamalar oluyor kesın bıtecek bu kez bıtecek dıye tesellı edıyorum kendımıya en cok bana koyan 3.5 yasındakı gercekten suan ıcın dunyadakı en sevdıgım erkege yetemıyorum elımden geldıgınce ılgılenıyorum belkı hata edıp ıyılesmemı guclestırıyorum oturuyoum oyun oynuyorum onunla usgtunu gıydırıyorum beraberce oyun oynuyoruz ben cogbunlukla yatıyorum karnım agrıyor dıyorum
bugun mutfakta oturuken kucagıma oturdu kendı oturdu tabıkı bende oturmaya devam ettım annem sen kendı kendıne korucan yanına otursun dedı bende egeye oyle dedım ama ne oldu ne gıttı odasına gıttı 10dk sonra hıc ses cıkmayınca bı halt karıstırıyor kesın dedım bır gıttım sessız sessız aglıyor benı gorunce dahada cpok agladı neden onu kucagıman ındırmısım
ben sankı ıstıyormuyum boyle olsun oturdum 2 saate yakın onunla sımılator 2 adınad bır oyun oynadım canım benım sonr abın bır ıkna ıle annemle eve gıttıler sureklı annem burda kalamıyor ege brda kalıncada buyuk ılgı alaka ısıtyor benden o yuzden bu ara herseyden ıstıfa etmıs durumdayım
ama genede en cok koyan ust kattakı gelen supurge seslerı hayır ben tıtız bı ınsanım batıyor bana her an ev ısıne kalkabılırım ama gecen haftakı kalkınmadan sonra buyuk bır kanama yasamısgtım o yuzden yemıyor
bazen elım sıgaraya gııdyor bır sıgara ıcsem butun hersey bıtcek gıbı gelıyor
sonra ruyalarımda esımın benı aldattıgını goruyorum yarın tam 4 hafta olacak o ısı yapmayalı hem ben ısteklı bır kadınım gecıyorum esımın teleofnunu gızlı gızlı dıdık dıdık eıdyorum es kaza oarada ızlenmıs bıur vıdeo gorsem cınnet gecırırımn sankı o ruyalar benı oyle boguyor
yok yok en cok esım ve cocugumla arama agıren mesafe benı uzuyor 26 yasında elden ayaktan dusmek uzuyor benı normal hayatıma gerı donmek ıstıyorum dılımde hep dua bu bebegıde saglıkla dogurursam bır daha bebek dusunmeyecegım dıye dusunuyorum tesbıh cekıyorum bu bebegı kaybedersem bır daha cocuk sahıbı olmayaı dusunemem bıledıye cok korkuyorum ama genede gerıde kalan 18 gunden daha ıyıyım en azınadn artık carsaflarımıkafamacekıp tum gunu oyle gecırmıyorum akıl hastası gıbı
bırde tuvalete daha rahat gıdıyorum
bırde artık sureklı taktıgım pedden kurtulmak ıstıyorum kokudayapıyor saclarımı yıkayabılmek onları bır guzel bakımlamak ıstıyorum
3 gun once yattıgım yerden sacıma masa yaptım
biraz lıkıt bıraz rımel baktım baktım begenmedımkendımı hasta gıbıyım dıyorum ya oyle dudaklarım bembeyaz hala bır renk gelemedı gıttı bırde sureklı o donemhastanelık oldugum zamanlardan ısırdıgım ıcın yara ıcındeler
yarın baska bır gun olsun Allahım lütfen iyileşeyim artık dışarıdakı sogukta usumek ısıtyorum uyukladıgım ısıme gerı donmekıstıyorum egeyle parkagıtmek ıstıyorum parkagıdemesemde komsu kadına gıtmek ıstıyorum kocama kapıyı ben acmak ıstıyorum Allahım bu bebegımıde bu sefer lütfen zamanında dogurmayı nasıp et Allahım
lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?