Plesentaya bagli kanama yasayan varmi

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
9+5 gunlukken kahve leke sonrada kanamam basladi ikk dort gun basbaya adetten beter idi
En son kan pihtisi gibi bi akinti dustu 10 cm kadar
O aksam dr cok teselli verdi sonraki gun inandigim gibi baska bi gun oldu kanama azaldi azaldi lekeye dondu kimi zaman gunduz hic gelmedi tabiki cok hafifledim taki dune kadar hersey normaldi en son gece kanama olmus gunduz bisey olmadi aksam ustu dus aldm bugun icin kontrolum vardi sacimi basimi topluyayim adam gibi drdim koltukta otururken bir anda kan geldigini hissettim elimi o anda gati ihtiyari oraya attigimda pedimden tastigini gordum tabi o an bi soka girdim yerimden kalkamadim kalakaldim eve cagirdigimiz yakinlarimiz beni giydirdi iki oed ust uste taktik dr beklerken bi abda icim bosaldi bebek camasirima dustu sanip
Hicte kucuk olmayan bi kriz gecirdim dogumhanede guc bela ustume abana abana beni yatirdilar yine o pihti kanli akintidam gelmis olmali bakmadim gazlibez koyup hastabeye yatis yaptilar bu gece hersey olabilir dendi dusuk kurtaj kanama kesildi azaldi
Bugun oglen taburcu oldum cikarken usg yapildi
Dr plesantaya bagli kanama dedi ams ciddi bi ayrisma gormuyorum dedi
Kanama alani kesenin ustunde buyuk uzun kese bir butun olsun yarisi kanama
Dr surekli yaticaksib dedi 12 gubdur yatistaydim ama simdi yemegimide yatakta yicem
Ruh halim normal degil
Olecegimden.korkuyorum oglum var esimle iyice ayri dusecegiz yemekleri bile beraber yiyemeyecegiz ogluma hic bakamayacagim kendimi caresiz hastaliklara yakalammis gibi hissediyorum

Hersey duzelirmi gercekten? Hayat gercekten guzel mi ?

canım allah sabırlar versin ya. nerde bu doktorlar, hangi ilde, iyi mi? bende de lekelenme oldu ama ne bir sebep söylemişlerdi nede dinlenmemi. allahtan eşim araştırdı ve sürekli dinlendim. belki seninki kadar ağır olmasa da benzer duygular yaşadım.
ama bak benim bu leke olayı 18 ağustostaydı ve sonrasında çok şükür hiçbişey olmadı, inşallah da devamında olmaz.nerdeyse 43 gün falan geçti benim lekelenmemden sonra.
hatta bu hafta doktor erkek büyük ihtimalle dedi bebeğimize. 12+6 bitti inşallah bugün.

inşallah canım sende bugünleri güzelce kazasız belasız atlatırsın, rabbim şifa versin, moral çok önemli .imkanın varsa yanına sana moral verecek, sevdiğin kişileri getirmeye çalış.
biz gurbetteydik, kimseyide getiremedik uzun süre, öyle eşimle ikimiz atlattık çok şükür.
hçbişey yapma canım, dinlen bol bol. of ya valla ne desem ki.
yaşamayan bilmez çok zor olaylar bunlar.
benim bide düşüğüm var ve bebeğimiz zor oluyor.sperm sayısı düşüklüğünden dolayı.bide bizde böyle bir dert daha vardı.

olumlu şeyler bulmaya çalış sende canım. ne bileyim işte, hala bebeğinin yaşaması çok güzel, o en ağır dönemleri atlatmışsa inşallah kalan süreci de atlatacaktır bebeğin. allah şifa versin. valla zor ya. yaşamayan asla anlamaz ki

Son düzenleme:
Normalde bugun yapilmasi gereken ikili test ve olcumleri yapmadi dr
Bizi gozdenmi cikardi acaba diye dusundum
Dr iyimi degilmi bilemem cok dr giftim birbirinden farkli bisey soylemiyorlar bile bende bugun 11+5
Ama hersey ustume ustume geliyi sanki hasta gibi hissediyorum
Bana bisey olcak diye kotkuyorum
Herkez beni sucluyor telkim etmiuomusum nasil edeyim anlamiyorum ki

Öncelikle sabırlı ol. Herşey düzelecek emin ol.
Doktorlar duygusal açıdan bakmazlar olaylara ne yazıkki ve bu çok sinir bozucudur.
Ailen bile sana yabancı gelecektir kimse seni anlamayacaktır anlıyorum. Bana da oldu. Elimi hiçbir işe süremedim hep yattım diye kızıma bakamadım diye samki keyfi bilerek yapıyormuşum gibi damgalandım.
Seni kimse anlamıyorsa sen de kendini kimseye anlatmaya calışma. Seni hissedecek ve en iyi anlayacak olan bebeğinle konuş..
Ben de yaşadım. Pıhtı gelmedi benden ama kanama lekelenme oldu. O bile korkudan dünyamıb başıma yıkılmasına yetti..
Önce plesanta aşağıda dendi, donra kesenin arkadasında 2 cmlik kanama alanı var dendi..
Hep yattım. Yemeği yatarak yerdim midem öğütemez şişerdi o derece!
Bacaklarım varis doldu.. Tam bir ay yattım ben. Fakat Allaha şükür geçti bitti..
Sana tek tavsiyem; zor olduğunu biliyorum ama pozitif ol. Müzik dinle film izle kafan ordan uzaklaşsın..
Bol bol su iç. Yardımì çok oluyor. Ayaklarının altında yastik olsun hep yatarken.
Oturma bile.. Hep yat. İnan geçecek.. Allahım doğacak dediyse doğar bunu unutma. Kan kaybediyorsun bol pekmez tüket.
Allah sabrını verecek inan. Sen bebeğine sıkıca tutun. Kim ne derse desin. Sen ona inan..
Benim kayınvalide kanamamın olduğu gün "çocuk tutmuyorsun demekki" demişti. Halbuki bir kızım vardı 5 yaşında!
Ve bebeğin yokluğu onu rahatsız etmeyecekti demekki..
Çok üzülmüştüm ama sonra takmadım..
Doktor üzülürsen strese girersen rahimde kasılmalar başlar, bebek düşer demişti.
O yüzden olabildiğince pozitif tutmaya çalıştım kendimi.
Gözyaşlarımı içimde söndürdüm.
Sen de öyle ol. Dinleme kimseyi. Kötù seyler düsünme. Dua et..

kımse bu durumu yasamadımı anlıyamıyorum amaherkezın yabancı oldugu dogrudur hemkanama yasayıp hemde güler yuzlu olmamı beklıyolar ama olamıyorumkı sık sık sınırlerım bozuldugundan aglıyorum

ogluma bakmıyorum dıye suclanmıyorum ama oturdugum yerden yemek yedırıyorum dıye dusman kesılıyolar tuvalete cok gıdıyorum dıye gezınıyormusum dıye kafa sallanıyor sınırlerım zaten bozuk bırde bana kendını dusunuyorsun dıyorlar karnımdakı bebegı dusunucem gerı kalan herseyı yakıcam gecıcemcocuk car caraglıyor kalkıyorum sucluyum.
ysadıgım sey bılmıyorum ama dopelman baslangıcı oldugunu dusunuyorum okuduklarımdan eger oyleysedr neden bebegı almıyorda benı rıske atıyor ve bebek 3 aylık 6 aylıkken plesanta kopuyormus yanı boyle cok hıkaye okudum kafam allak bullak

cute sağlam bir doktor bulup gitmelisin bir an evvel
psikolojin fena halde bozulmuş anladığım kadarıyla
eğer bebek sana zarar verecek durumda olsaydı zaten seni hemen kürtaja alırlardı emin ol
sabırlı olmaya çalış canım..
ama düştü düşecek endişesiyle yaşamak çok daha zor olsa gerek..
hassas dönemdesin zor günler geçiriyorsun rica edicem şu kv,yada ne bileyim annenin laflarını takma sen kendi sağlığına bak umursama bile..

Son düzenleme:
cute sağlam bir doktor bulup gitmelisin bir an evvel
psikolojin fena halde bozulmuş anladığım kadarıyla
eğer bebek sana zarar verecek durumda olsaydı zaten seni hemen kürtaja alırlardı emin ol
sabırlı olmaya çalış canım..
ama düştü düşecek endişesiyle yaşamak çok daha zor olsa gerek..
hassas dönemdesin zor günler geçiriyorsun rica edicem şu kv,yada ne bileyim annenin laflarını takma sen kendi sağlığına bak umursama bile..

muhtac olunca oyle olmuyor denız yemekbıle yıyemıyorum eger verılmezse
düştüdüşecekkorkusu degıl yasadıgımplesanta koptu kopacak korkusu yasıyorum
bebek yasadıgı ıcın bebegı almıyorlar dıye dusunuyorum

Benim 9.haftalarda kanamam olmuştu.Kendi doktorum kesede üstten hafif yırtılma var demişti.(Devlette başka bi doktora gittiğimde kese ayrılsa bebek gider demişti-onun dediğini yazamıycam :5:)
O zamanlar zaten progestana devam ediyordum sonra dozu da artmıştı sanırım,günde 3 defa 200mg lık başlamıştım.3 günde 1 prulaton iğne birde.
3 günde ancak kesilmişti kanama.sonrasında da plasenta aşağıdaydı filan 4 ay baya yatarak geçti.yatarak yemeğimi yerdim.
ancak yattığım yerden dışarısını görürdüm.
Hep olumlu bakmaya düşünmeye çalışmıştım.Ben ilaçlarımı kullandım üzerime düşeni yaptım yormadım kendimi hep yattım,
gerisi nasip demiştim.
Allah yardımcın olsun,kanamayı görmek çok zor.

kımse bu durumu yasamadımı anlıyamıyorum amaherkezın yabancı oldugu dogrudur hemkanama yasayıp hemde güler yuzlu olmamı beklıyolar ama olamıyorumkı sık sık sınırlerım bozuldugundan aglıyorum

ogluma bakmıyorum dıye suclanmıyorum ama oturdugum yerden yemek yedırıyorum dıye dusman kesılıyolar tuvalete cok gıdıyorum dıye gezınıyormusum dıye kafa sallanıyor sınırlerım zaten bozuk bırde bana kendını dusunuyorsun dıyorlar karnımdakı bebegı dusunucem gerı kalan herseyı yakıcam gecıcemcocuk car caraglıyor kalkıyorum sucluyum.
ysadıgım sey bılmıyorum ama dopelman baslangıcı oldugunu dusunuyorum okuduklarımdan eger oyleysedr neden bebegı almıyorda benı rıske atıyor ve bebek 3 aylık 6 aylıkken plesanta kopuyormus yanı boyle cok hıkaye okudum kafam allak bullak
yaa ben sana kavga et demiyorum ki
duyduklarına cevap verme duymamazlıktan gel
sıkma canını diyorum
zaten yeterince üzgünsün
ayrıca tabi ki yapacaklar onlar senin annelerin
muhtaçlık değil bu onların yerinde kim olsa destek olur..

Benim 9.haftalarda kanamam olmuştu.Kendi doktorum kesede üstten hafif yırtılma var demişti.(Devlette başka bi doktora gittiğimde kese ayrılsa bebek gider demişti-onun dediğini yazamıycam :5:)
O zamanlar zaten progestana devam ediyordum sonra dozu da artmıştı sanırım,günde 3 defa 200mg lık başlamıştım.3 günde 1 prulaton iğne birde.
3 günde ancak kesilmişti kanama.sonrasında da plasenta aşağıdaydı filan 4 ay baya yatarak geçti.yatarak yemeğimi yerdim.
ancak yattığım yerden dışarısını görürdüm.
Hep olumlu bakmaya düşünmeye çalışmıştım.Ben ilaçlarımı kullandım üzerime düşeni yaptım yormadım kendimi hep yattım,
gerisi nasip demiştim.
Allah yardımcın olsun,kanamayı görmek çok zor.
bencok doktora gıttım hepsıde kesenın turlu turlu yerlerınden kanama gordu atıyorum bırı alta goıruyor bırı yanda bırı ustte
en sonda plesantada bu kadaranlasılmaz bıseymı bılmıyorum ben ıgne kullanıyorum ona ragmen 4 gun sonra kanama kesıldı lekeye ara ara kanamay baslamıstı 6. gun bardaktan bosalırcasına kanamaya basladım ıste hastaneye yattım dun cıktım
dusuk tehlıkesınden zıyade baska bısey yasadıgımplesantanın ayrılmaya baslaması sorunum ve korkum
yaa ben sana kavga et demiyorum ki
duyduklarına cevap verme duymamazlıktan gel
sıkma canını diyorum
zaten yeterince üzgünsün
ayrıca tabi ki yapacaklar onlar senin annelerin
muhtaçlık değil bu onların yerinde kim olsa destek olur..

dogru ben neden ona korkularımdan bahsedıyorumkı annemde onun yanında soyklemne bana konus dıyor cunku kadın atak dırek karsı tarafa gecıyor:27:

bencok doktora gıttım hepsıde kesenın turlu turlu yerlerınden kanama gordu atıyorum bırı alta goıruyor bırı yanda bırı ustte
en sonda plesantada bu kadaranlasılmaz bıseymı bılmıyorum ben ıgne kullanıyorum ona ragmen 4 gun sonra kanama kesıldı lekeye ara ara kanamay baslamıstı 6. gun bardaktan bosalırcasına kanamaya basladım ıste hastaneye yattım dun cıktım
dusuk tehlıkesınden zıyade baska bısey yasadıgımplesantanın ayrılmaya baslaması sorunum ve korkum

/QUOTE]

benim 5.haftadan itibaren lekelenme kanama olmuştu.en büyüğünü 10.haftada yaşamıştım.o zaman demişti kesede ayrılma
var diye.
Bir de senin bulunduğun haftalarda bebek artık plasentadan beslenmeye başlıyormuş.o geçişlerde kimisi kanama
yaşayabilir yazıyordu netten okumuştum.
Doktorlar böyle bişey olsa söylerdi sanırım.hastaneden çıkarmazlardı :44:
iğneye rağmen kanama kesilmezse hastanede yatacaksın demişti dr um.

/QUOTE]

benim 5.haftadan itibaren lekelenme kanama olmuştu.en büyüğünü 10.haftada yaşamıştım.o zaman demişti kesede ayrılma
var diye.
Bir de senin bulunduğun haftalarda bebek artık plasentadan beslenmeye başlıyormuş.o geçişlerde kimisi kanama
yaşayabilir yazıyordu netten okumuştum.
Doktorlar böyle bişey olsa söylerdi sanırım.hastaneden çıkarmazlardı :44:
iğneye rağmen kanama kesilmezse hastanede yatacaksın demişti dr um.
sımdımasallah normal hayatına devam edıyormusun canım gectımı hersey ?

sımdımasallah normal hayatına devam edıyormusun canım gectımı hersey ?

Çok şükür.plasenta da normal yerine geldi.

yorumlarını okudum biraz da.biz gurbetteyiz.yanımda kimse yoktu eşimden başka.
kahvaltımı hazırlar.meyvalarımı öğle yemeğimi çerezlerimi yanıma koyar öyle giderdi işe.gelince de akşam yemeğini
yapardı.üstelik bu durum 2 ay devam etti.
18-19 haftalık olana kadar progestan kullandım.

yanında yardım edenlerin varmış ama pek te yardım ettikleri söylenemz,o durumunda naz yapıyorsun mu diyorlar bir de.
aksine bol bol moral vermeleri lazım.stresten uzak durman lazım.

Çok şükür.plasenta da normal yerine geldi.

yorumlarını okudum biraz da.biz gurbetteyiz.yanımda kimse yoktu eşimden başka.
kahvaltımı hazırlar.meyvalarımı öğle yemeğimi çerezlerimi yanıma koyar öyle giderdi işe.gelince de akşam yemeğini
yapardı.üstelik bu durum 2 ay devam etti.
18-19 haftalık olana kadar progestan kullandım.

yanında yardım edenlerin varmış ama pek te yardım ettikleri söylenemz,o durumunda naz yapıyorsun mu diyorlar bir de.
aksine bol bol moral vermeleri lazım.stresten uzak durman lazım.

allah herkeze vıcdan versın kanamaaolupgule oynaya halay ceke ceke durmamı beklıyorlarbenısegunun cogunu kafamacarsafları gecırerek yatıyorum kımseyle konusmadan:26:
2 ay kanaman oldumu pekı?sureklı

allah herkeze vıcdan versın kanamaaolupgule oynaya halay ceke ceke durmamı beklıyorlarbenısegunun cogunu kafamacarsafları gecırerek yatıyorum kımseyle konusmadan:26:
2 ay kanaman oldumu pekı?sureklı

Aslında yanında olmaları çok güzel konuşarak kafanı dağıtırsın,her işini yaparlar.ben o süreçte yalnızdım.yemeğimi yer progestanı içer uyurdum akşam da eşim geldimi onunla konuşurdum.bir de hastanede ki doktorlarla :1: tek gördüğüm yüzler bunlardı.

Benim kanamam lekelenmem geçerdi yine başlardı.evde dinlenmeme rağmen.10 günde bir tekrarlardı(lekelenme yaşamadığım günleri sayıyordum çünkü)dr senin bu 3 ay a kadar böyle devam edecek galiba demişti.öyle de oldu.
3 ayın sonrasında da plasenta aşağıda dendi.onun için istirahata devam ettim. 1,5 ay kadar.

istanbuldasın sanırım bir sürü değişik doktora gitme imkanın var,iyisine mi rast gelmedin ki açıklama yapmamaları çok garip,haksızlık.
neden oluyor,süreç nasıl olacak,ne yapman lazım...
yaşadıkların kolay değil,devamlı kanamayı görmek,o his..çok endişelisin gibi haksızda sayılmazsın ama biraz daha rahat olmanı stres yapmamanı öneririm.kendi sağlığın için,karnında ki yavru yanında ki yavrun için.

gittiğim doktorlar da ilaç verir istirahat et,hiçbir iş yapma gerisi nasip derlerdi.
Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. :16:

kendımden bıraz bahsedeyım

18 gundur kanama gercegı ıle yasıyorum
tam 8 gundur banyo olmadan hayatıma devam edıyorum
26 yasındayım hayatımın baharındayım tamam normal hayatıma devam ettım etmesınede cokta absurt bısey yapmamıstım
şuan tek hıssettıgım sey dısarıdakı hayatı acayıpmerak edıyorum 18 gundur hatta bıraz gerı gıdeyım 23 gundur once ıs ev sonrada ev hastane seklınde suregelen bır hayatım var
buarada tabı daha ıyıyım surkelı ıcımde bu sefer bıtecek dedıgım kanamalar oluyor kesın bıtecek bu kez bıtecek dıye tesellı edıyorum kendımıya en cok bana koyan 3.5 yasındakı gercekten suan ıcın dunyadakı en sevdıgım erkege yetemıyorum elımden geldıgınce ılgılenıyorum belkı hata edıp ıyılesmemı guclestırıyorum oturuyoum oyun oynuyorum onunla usgtunu gıydırıyorum beraberce oyun oynuyoruz ben cogbunlukla yatıyorum karnım agrıyor dıyorum
bugun mutfakta oturuken kucagıma oturdu kendı oturdu tabıkı bende oturmaya devam ettım annem sen kendı kendıne korucan yanına otursun dedı bende egeye oyle dedım ama ne oldu ne gıttı odasına gıttı 10dk sonra hıc ses cıkmayınca bı halt karıstırıyor kesın dedım bır gıttım sessız sessız aglıyor benı gorunce dahada cpok agladı neden onu kucagıman ındırmısım
ben sankı ıstıyormuyum boyle olsun oturdum 2 saate yakın onunla sımılator 2 adınad bır oyun oynadım canım benım sonr abın bır ıkna ıle annemle eve gıttıler sureklı annem burda kalamıyor ege brda kalıncada buyuk ılgı alaka ısıtyor benden o yuzden bu ara herseyden ıstıfa etmıs durumdayım
ama genede en cok koyan ust kattakı gelen supurge seslerı hayır ben tıtız bı ınsanım batıyor bana her an ev ısıne kalkabılırım ama gecen haftakı kalkınmadan sonra buyuk bır kanama yasamısgtım o yuzden yemıyor

bazen elım sıgaraya gııdyor bır sıgara ıcsem butun hersey bıtcek gıbı gelıyor

sonra ruyalarımda esımın benı aldattıgını goruyorum yarın tam 4 hafta olacak o ısı yapmayalı hem ben ısteklı bır kadınım gecıyorum esımın teleofnunu gızlı gızlı dıdık dıdık eıdyorum es kaza oarada ızlenmıs bıur vıdeo gorsem cınnet gecırırımn sankı o ruyalar benı oyle boguyor

yok yok en cok esım ve cocugumla arama agıren mesafe benı uzuyor 26 yasında elden ayaktan dusmek uzuyor benı normal hayatıma gerı donmek ıstıyorum dılımde hep dua bu bebegıde saglıkla dogurursam bır daha bebek dusunmeyecegım dıye dusunuyorum tesbıh cekıyorum bu bebegı kaybedersem bır daha cocuk sahıbı olmayaı dusunemem bıledıye cok korkuyorum ama genede gerıde kalan 18 gunden daha ıyıyım en azınadn artık carsaflarımıkafamacekıp tum gunu oyle gecırmıyorum akıl hastası gıbı

bırde tuvalete daha rahat gıdıyorum
bırde artık sureklı taktıgım pedden kurtulmak ıstıyorum kokudayapıyor saclarımı yıkayabılmek onları bır guzel bakımlamak ıstıyorum
3 gun once yattıgım yerden sacıma masa yaptım
biraz lıkıt bıraz rımel baktım baktım begenmedımkendımı hasta gıbıyım dıyorum ya oyle dudaklarım bembeyaz hala bır renk gelemedı gıttı bırde sureklı o donemhastanelık oldugum zamanlardan ısırdıgım ıcın yara ıcındeler

yarın baska bır gun olsun Allahım lütfen iyileşeyim artık dışarıdakı sogukta usumek ısıtyorum uyukladıgım ısıme gerı donmekıstıyorum egeyle parkagıtmek ıstıyorum parkagıdemesemde komsu kadına gıtmek ıstıyorum kocama kapıyı ben acmak ıstıyorum Allahım bu bebegımıde bu sefer lütfen zamanında dogurmayı nasıp et Allahım
lütfen

kendımden bıraz bahsedeyım

18 gundur kanama gercegı ıle yasıyorum
tam 8 gundur banyo olmadan hayatıma devam edıyorum
26 yasındayım hayatımın baharındayım tamam normal hayatıma devam ettım etmesınede cokta absurt bısey yapmamıstım
şuan tek hıssettıgım sey dısarıdakı hayatı acayıpmerak edıyorum 18 gundur hatta bıraz gerı gıdeyım 23 gundur once ıs ev sonrada ev hastane seklınde suregelen bır hayatım var
buarada tabı daha ıyıyım surkelı ıcımde bu sefer bıtecek dedıgım kanamalar oluyor kesın bıtecek bu kez bıtecek dıye tesellı edıyorum kendımıya en cok bana koyan 3.5 yasındakı gercekten suan ıcın dunyadakı en sevdıgım erkege yetemıyorum elımden geldıgınce ılgılenıyorum belkı hata edıp ıyılesmemı guclestırıyorum oturuyoum oyun oynuyorum onunla usgtunu gıydırıyorum beraberce oyun oynuyoruz ben cogbunlukla yatıyorum karnım agrıyor dıyorum
bugun mutfakta oturuken kucagıma oturdu kendı oturdu tabıkı bende oturmaya devam ettım annem sen kendı kendıne korucan yanına otursun dedı bende egeye oyle dedım ama ne oldu ne gıttı odasına gıttı 10dk sonra hıc ses cıkmayınca bı halt karıstırıyor kesın dedım bır gıttım sessız sessız aglıyor benı gorunce dahada cpok agladı neden onu kucagıman ındırmısım
ben sankı ıstıyormuyum boyle olsun oturdum 2 saate yakın onunla sımılator 2 adınad bır oyun oynadım canım benım sonr abın bır ıkna ıle annemle eve gıttıler sureklı annem burda kalamıyor ege brda kalıncada buyuk ılgı alaka ısıtyor benden o yuzden bu ara herseyden ıstıfa etmıs durumdayım
ama genede en cok koyan ust kattakı gelen supurge seslerı hayır ben tıtız bı ınsanım batıyor bana her an ev ısıne kalkabılırım ama gecen haftakı kalkınmadan sonra buyuk bır kanama yasamısgtım o yuzden yemıyor

bazen elım sıgaraya gııdyor bır sıgara ıcsem butun hersey bıtcek gıbı gelıyor

sonra ruyalarımda esımın benı aldattıgını goruyorum yarın tam 4 hafta olacak o ısı yapmayalı hem ben ısteklı bır kadınım gecıyorum esımın teleofnunu gızlı gızlı dıdık dıdık eıdyorum es kaza oarada ızlenmıs bıur vıdeo gorsem cınnet gecırırımn sankı o ruyalar benı oyle boguyor

yok yok en cok esım ve cocugumla arama agıren mesafe benı uzuyor 26 yasında elden ayaktan dusmek uzuyor benı normal hayatıma gerı donmek ıstıyorum dılımde hep dua bu bebegıde saglıkla dogurursam bır daha bebek dusunmeyecegım dıye dusunuyorum tesbıh cekıyorum bu bebegı kaybedersem bır daha cocuk sahıbı olmayaı dusunemem bıledıye cok korkuyorum ama genede gerıde kalan 18 gunden daha ıyıyım en azınadn artık carsaflarımıkafamacekıp tum gunu oyle gecırmıyorum akıl hastası gıbı

bırde tuvalete daha rahat gıdıyorum
bırde artık sureklı taktıgım pedden kurtulmak ıstıyorum kokudayapıyor saclarımı yıkayabılmek onları bır guzel bakımlamak ıstıyorum
3 gun once yattıgım yerden sacıma masa yaptım
biraz lıkıt bıraz rımel baktım baktım begenmedımkendımı hasta gıbıyım dıyorum ya oyle dudaklarım bembeyaz hala bır renk gelemedı gıttı bırde sureklı o donemhastanelık oldugum zamanlardan ısırdıgım ıcın yara ıcındeler

yarın baska bır gun olsun Allahım lütfen iyileşeyim artık dışarıdakı sogukta usumek ısıtyorum uyukladıgım ısıme gerı donmekıstıyorum egeyle parkagıtmek ıstıyorum parkagıdemesemde komsu kadına gıtmek ıstıyorum kocama kapıyı ben acmak ıstıyorum Allahım bu bebegımıde bu sefer lütfen zamanında dogurmayı nasıp et Allahım
lütfen

Canım seni cok iyi anlıyorum. Öncelikle lütfen sakin ol. Böyle yapman sana bebeğe veya oğluna bi fayda sağlamaz inan bana. Belki bana kızıyorsun ama kendini toparlamazsan herşey daha kötüye gider.. Bende geçtim o yollardan bende titizlik hastasıyım ev işi yapamamak mahvediyordu beni de. Eşime emirler yağdırırdım hep "şurada toz kaldı, halıyı sirkele, onu oraya koyma... Vs"diye. Kaynanam yıkardı beni. Saçımı falan o tarardı. Kaş bıyık orman olmuştum hormon hapları iyice çoğaltmıştı ve evet ben.de ilişkiye giremedim uzunnnca bir süre fakat umrumda olmadı açıkçası. Karnımdaki can'dan önemli değildi bir iki saatlik zevk. Benim de kızım çok hırpalandı asileşti psikolojisi sarsıldı çocuğun ama elden ne gelirdi ki? Aynı şey ona hamileyken başıma gelse yine hiç düşünmeden hapsolurdum yatağa.. Daha sonra telafi edersin herşeyi. Ev temizlemeyi de, eşinle ilişkini de, oğlunla aranızdaki bağı da, kişisel bakımını da.. Sabret. Herşey yoluna girsin gerisi önemli değil. Ònemli olmamalı.. Allah yardımcı olacak inşallah.. Sabret canım..

Back
X