Benım bi arkadasımda vardı bu sorun bebeğinin 40 haftalık dünyaya getirdi. Sürekli lekelenmesi vardı yatıp dinlendi hep. İnşAllah sizde sağlıkla kucaklarsınız yavrunuzu zamanı gelince
U Umutherzaman bende bir gece kanama sonrası plesantamın aşağıda olduğunu öğrendim. 1 ay rapor verdi doktorum. Yatıyorum ama acaba yan yatmamın sakıncası var mı yoksa hep sırt üstü mü yatmalıyım. Birde yemek hazırlamak için ayağa kalkmamda sakınca varmı süphe ediyorum. Sana bu konuda bilgi verdiler mi?Bana da 14.haftada plesanta previa teşhisi konuldu simdi 18.haftadayım doktor plesanta previa değilsin sadece plesanta biraz asagida dedi daha da yukari cikar dedi. 32 ye kadar yukari çıkabiliyormuş kendine dikkat et ayaklarinin altina yastik koy iliski kesinlikle yasak. Progestan aliyoum her gün fitil olarak. Insallah seninde yukari cikar canm
Canm ben sola yatiyordum birde sirt üstü ayaklarimin altina yastik koyuyordum simdi şükür yemegimi isimi yapıyorum cok uzanmiyorum ama gene de bazen korkuyorum acaba gene asagi iner mi diye. Yemek yapma konusunda cok ayakta kalmamak sarti ile yapabilirsin canm kanaman oldugu icin kendini riske atma bir süre yat sadece tuvalete cik yukari cikinca daha da rahatlarsinU Umutherzaman bende bir gece kanama sonrası plesantamın aşağıda olduğunu öğrendim. 1 ay rapor verdi doktorum. Yatıyorum ama acaba yan yatmamın sakıncası var mı yoksa hep sırt üstü mü yatmalıyım. Birde yemek hazırlamak için ayağa kalkmamda sakınca varmı süphe ediyorum. Sana bu konuda bilgi verdiler mi?
Teşekkür ederim canım :) yat yat zamanda geçmiyor inşallah yukarı çıkarda rahatlarım bende...Canm ben sola yatiyordum birde sirt üstü ayaklarimin altina yastik koyuyordum simdi şükür yemegimi isimi yapıyorum cok uzanmiyorum ama gene de bazen korkuyorum acaba gene asagi iner mi diye. Yemek yapma konusunda cok ayakta kalmamak sarti ile yapabilirsin canm kanaman oldugu icin kendini riske atma bir süre yat sadece tuvalete cik yukari cikinca daha da rahatlarsin
Kacinci haftandasın cnm kanaman ne zaman olmustu nasildu yoğun muyduTeşekkür ederim canım :) yat yat zamanda geçmiyor inşallah yukarı çıkarda rahatlarım bende...
29 a kadar bir sey demişler miydi canm plesanta icin asagida falan diye29. Haftaya geldik geçen hafta devlet hastanesinde marjinal dediler bu hafta özele gittim tamamen kapatıyor dediler.allahım hayırlısı ile herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
29 a kadar bir sey demişler miydi canm plesanta icin asagida falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?