• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PLESENTA DEKOLMAN

ARMES5536

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
14
4
6
42
merhaba 17 subat 2022 tarıhınde 39.haftamda plesenta dekolman nedenı ıle bebegımı kaybettım.
tam sezeryan gunu. hamılelıgım cok guzel geçti.hıc sorun yasamadım.
ve bendekı ayrılma da ne bır kanama ne bır agrı sancı hıcbırsey yoktu.çok uzgunum ve cevremde bunu yasayan kımse yok.
bunu yasayıp tekrar hamıle kalıp dogum yapan var mı ?lütfen yardımcı olunuz.gunlerdır aglıyorum oglumun resmını gorebıldım melegımın
bu tansıyondan mı oldu bılmıyorum bır hafta once gıttıgımde tansıyon sag kol 15-10 sol 13-10 o zaman hemsıre anım tansıyonumun biraz
yuksek oldugunu soyledı ama doktorum sag kol yuksek sol saga gore dusuk ıkısı yuksek olsa bır problem vardı dedı ve ben 1 hafta sonra bunu yasadım.10 yasında bır oglum var ıkıncıyı ıstıyorduk boyle oldu maalesef :( çok uzgunum canım yavrum benım.tam son anda kaybettım onu.

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Allah oğlunuza uzun ömürler versin sağlıkla 2. Bebeğinize de kavuşmanız dileğiyle.

merhaba 17 subat 2022 tarıhınde 39.haftamda plesenta dekolman nedenı ıle bebegımı kaybettım.
tam sezeryan gunu. hamılelıgım cok guzel geçti.hıc sorun yasamadım.
ve bendekı ayrılma da ne bır kanama ne bır agrı sancı hıcbırsey yoktu.çok uzgunum ve cevremde bunu yasayan kımse yok.
bunu yasayıp tekrar hamıle kalıp dogum yapan var mı ?lütfen yardımcı olunuz.gunlerdır aglıyorum oglumun resmını gorebıldım melegımın
bu tansıyondan mı oldu bılmıyorum bır hafta once gıttıgımde tansıyon sag kol 15-10 sol 13-10 o zaman hemsıre anım tansıyonumun biraz
yuksek oldugunu soyledı ama doktorum sag kol yuksek sol saga gore dusuk ıkısı yuksek olsa bır problem vardı dedı ve ben 1 hafta sonra bunu yasadım.10 yasında bır oglum var ıkıncıyı ıstıyorduk boyle oldu maalesef :KK43: çok uzgunum canım yavrum benım.tam son anda kaybettım o

Merhaba yazalı çok olmuş ama ,
Bende geçen yıl 24. Haftamda aynı sorunla bebeğimi kaybettim tansiyon yüksekliği sebep oluyor bu hastalığa dekolmandan 3 ay sonra hamile kaldım ama bu sorunun tekrar edebileceğini öğrendik çok dikkat ettim bu hamileliğim de kan sulandırıcı iğne kullandım her gün ve günde 3 kez tansiyon ölçüyordum tansiyonum 14 olduğu gün tansiyon hapına başlattı doktorum alfamet kullandım 3 kez günde ve 37. Haftamda sezeryan ile doktorum kızımı aldı sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim.

Bende geçen yıl 24. Haftamda aynı sorunla bebeğimi kaybettim tansiyon yüksekliği sebep oluyor bu hastalığa dekolmandan 3 ay sonra hamile kaldım ama bu sorunun tekrar edebileceğini öğrendik çok dikkat ettim bu hamileliğim de kan sulandırıcı iğne kullandım her gün ve günde 3 kez tansiyon ölçüyordum tansiyonum 14 olduğu gün tansiyon hapına başlattı doktorum alfamet kullandım 3 kez günde ve 37. Haftamda sezeryan ile doktorum kızımı aldı sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim.
merhaba ilk cocugunuz muydu dekolman yasadiginiz cocugunuz?

Back
X