Merhaba arkadaşlar. Canım aşırı sıkkın. Zaten sağlık anksiyetesi olan bir insanım. Bugün 16 haftalık gebelikte sıradan kontrole gittim. Her şey yolunda ama doktor plesenta acreata yazmış rapora. Ultrasonda da rahime yapışık plesenta ben bunu not edeyim dedi. Hiç önemli bir şeymiş gibi anlatmadı. Plesentanın yeri de şükür normal pervia gibi bir durum da yok. Eve gelip araştırınca çok kötü şeyler gördüm. Kan kaybına, kan nakline, anne ölümünden bi önceki seçimin rahmin alınması olduğuna kadar çok kötü şeyler. Doktor güvenilir tecrübeli bi doktor ama hiç bana riskli demedi. Dikkat et demedi. Bir ay sonra detaylı ultrasona gireceksin bana 2 ay sonra görüşelim dedi her şey yolunda dedi. Yarın bi perinatoloji uzmanına gideceğim yoksa içim rahat etmeyecek. Var mı plesenta pervia olmadan plesenta acreata yaşayan? İlk gebeliğim bunu yaşamamı gerektirecek hiç bir durumum da yok niye böyle bir şey oldu ben de hiç anlamadım. Aranızda bunu yaşayan var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Plesenta Acreata ( plesentanın rahme yapışık olması)
- Konu Sahibi melica
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- plesenta plesenta akreata plesenta previa
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2009
- 14.441
- 1
- 64.758
- 1.123
Plasenta zaten rahme yapisik olur, beslenme o sekilde saglaniyorMerhaba arkadaşlar. Canım aşırı sıkkın. Zaten sağlık anksiyetesi olan bir insanım. Bugün 16 haftalık gebelikte sıradan kontrole gittim. Her şey yolunda ama doktor plesenta acreata yazmış rapora. Ultrasonda da rahime yapışık plesenta ben bunu not edeyim dedi. Hiç önemli bir şeymiş gibi anlatmadı. Plesentanın yeri de şükür normal pervia gibi bir durum da yok. Eve gelip araştırınca çok kötü şeyler gördüm. Kan kaybına, kan nakline, anne ölümünden bi önceki seçimin rahmin alınması olduğuna kadar çok kötü şeyler. Doktor güvenilir tecrübeli bi doktor ama hiç bana riskli demedi. Dikkat et demedi. Bir ay sonra detaylı ultrasona gireceksin bana 2 ay sonra görüşelim dedi her şey yolunda dedi. Yarın bi perinatoloji uzmanına gideceğim yoksa içim rahat etmeyecek. Var mı plesenta pervia olmadan plesenta acreata yaşayan? İlk gebeliğim bunu yaşamamı gerektirecek hiç bir durumum da yok niye böyle bir şey oldu ben de hiç anlamadım. Aranızda bunu yaşayan var mı
Plesenta Akreatadan bahsediyorumPlasenta zaten rahme yapisik olur, beslenme o sekilde saglaniyor
- 27 Aralık 2024
- 10
- 0
- 1
- 35
Şuan nasılsınız? Nasıl gidiyor? Ben de aynı durumdayım, şuan 32 haftamdayım, Plasenta previa+Plasenta perkreata dendi, çok stresliyim, ne yapacağımı şaşırıyorum, drum 2 hafta sonra alırım diyor bebeği, ama rahmin alınır büyük ihtimal dedi. Siz ne yaptınız?Merhaba arkadaşlar. Canım aşırı sıkkın. Zaten sağlık anksiyetesi olan bir insanım. Bugün 16 haftalık gebelikte sıradan kontrole gittim. Her şey yolunda ama doktor plesenta acreata yazmış rapora. Ultrasonda da rahime yapışık plesenta ben bunu not edeyim dedi. Hiç önemli bir şeymiş gibi anlatmadı. Plesentanın yeri de şükür normal pervia gibi bir durum da yok. Eve gelip araştırınca çok kötü şeyler gördüm. Kan kaybına, kan nakline, anne ölümünden bi önceki seçimin rahmin alınması olduğuna kadar çok kötü şeyler. Doktor güvenilir tecrübeli bi doktor ama hiç bana riskli demedi. Dikkat et demedi. Bir ay sonra detaylı ultrasona gireceksin bana 2 ay sonra görüşelim dedi her şey yolunda dedi. Yarın bi perinatoloji uzmanına gideceğim yoksa içim rahat etmeyecek. Var mı plesenta pervia olmadan plesenta acreata yaşayan? İlk gebeliğim bunu yaşamamı gerektirecek hiç bir durumum da yok niye böyle bir şey oldu ben de hiç anlamadım. Aranızda bunu yaşayan var mı
Aynı sorunu yaşayanlar var mı?
Merhaba. Ben 28. Haftaya girdim. O doktordan sonra 4 ayrı doktora gittim hepsi de acreata durumunun bulunmadığını söyledi. her şey normal dendi şükürler olsun. Kendi doktoruma yani acreata var diyen doktora henüz gitmedim daha. Ocak ayında ona gideceğim bakalım yine acreata var diyecek mi? 4 doktorun aksine. Size bu teşhis kaçıncı haftada söylendi? Başka çocuğunuz var mı? Genelde bir önceki doğum sezaryen ise acreata olur diyor doktorlar. Dr ismail özdemir vardı bu acreata ile ilgili baya bi çalışması vardı rahimin kurtarılması ile ilgili. Onu bi araştırın derimŞuan nasılsınız? Nasıl gidiyor? Ben de aynı durumdayım, şuan 32 haftamdayım, Plasenta previa+Plasenta perkreata dendi, çok stresliyim, ne yapacağımı şaşırıyorum, drum 2 hafta sonra alırım diyor bebeği, ama rahmin alınır büyük ihtimal dedi. Siz ne yaptınız?
Merhaba. Ben 28. Haftaya girdim. O doktordan sonra 4 ayrı doktora gittim hepsi de acreata durumunun bulunmadığını söyledi. her şey normal dendi şükürler olsun. Kendi doktoruma yani acreata var diyen doktora henüz gitmedim daha. Ocak ayında ona gideceğim bakalım yine acreata var diyecek mi? 4 doktorun aksine. Size bu teşhis kaçıncı haftada söylendi? Başka çocuğunuz var mı? Genelde bir önceki doğum sezaryen ise acreata olur diyor doktorlar. Dr ismail özdemir vardı bu acreata ile ilgili baya bi çalışması vardı rahimin kurtarılması ile ilgiliŞuan nasılsınız? Nasıl gidiyor? Ben de aynı durumdayım, şuan 32 haftamdayım, Plasenta previa+Plasenta perkreata dendi, çok stresliyim, ne yapacağımı şaşırıyorum, drum 2 hafta sonra alırım diyor bebeği, ama rahmin alınır büyük ihtimal dedi. Siz ne yaptınız?
- 27 Aralık 2024
- 10
- 0
- 1
- 35
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin adınıza sevindim öyle bir durum olmadığına. ALLAH bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almaya nasip etsin. Evet Benim 3 tane sezaryen geçmişim vardı, İsmail Bey'e de gittim o da onayladı bu durumu, ama ameliyat ücreti için çok uçuk rakam verdi, o yüzden sanırım o doktorda ameliyat olamayacağım.Merhaba. Ben 28. Haftaya girdim. O doktordan sonra 4 ayrı doktora gittim hepsi de acreata durumunun bulunmadığını söyledi. her şey normal dendi şükürler olsun. Kendi doktoruma yani acreata var diyen doktora henüz gitmedim daha. Ocak ayında ona gideceğim bakalım yine acreata var diyecek mi? 4 doktorun aksine. Size bu teşhis kaçıncı haftada söylendi? Başka çocuğunuz var mı? Genelde bir önceki doğum sezaryen ise acreata olur diyor doktorlar. Dr ismail özdemir vardı bu acreata ile ilgili baya bi çalışması vardı rahimin kurtarılması ile ilgili
Allah çocuklarınıza sağlık ve uzun ömür versin. Yeni gelen bebişinizi de hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ismail bey rahmi kurtarırım dedi mi peki?Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin adınıza sevindim öyle bir durum olmadığına. ALLAH bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almaya nasip etsin. Evet Benim 3 tane sezaryen geçmişim vardı, İsmail Bey'e de gittim o da onayladı bu durumu, ama ameliyat ücreti için çok uçuk rakam verdi, o yüzden sanırım o doktorda ameliyat olamayacağım.
- 27 Aralık 2024
- 10
- 0
- 1
- 35
Evet, çok gerek olmadıkça almam dedi. O konuda rahatlattı ama rakam Benim için çok uçuk.Allah çocuklarınıza sağlık ve uzun ömür versin. Yeni gelen bebişinizi de hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ismail bey rahmi kurtarırım dedi mi peki?
Merak ettim ne kadar dediEvet, çok gerek olmadıkça almam dedi. O konuda rahatlattı ama rakam Benim için çok uçuk.
- 27 Aralık 2024
- 10
- 0
- 1
- 35
360000 dedi, belki bazı insanlar için normal bir fiyattır ama Bana uçuk geldi yani.Merak ettim ne kadar dedi
Yok hiç az bi rakam değil. Rahimin alınmancağı garanti ise belki verilebilir de o da garanti değil.360000 dedi, belki bazı insanlar için normal bir fiyattır ama Bana uçuk geldi yani.
- 27 Aralık 2024
- 10
- 0
- 1
- 35
Çok haklısınız, sonuçta 100% garanti veremiyor, hep büyük ihtimallıklardan söz ediliyor.Yok hiç az bi rakam değil. Rahimin alınmancağı garanti ise belki verilebilir de o da garanti değil.