Bence de bol bol sıvı al, kuzeniminde suyu azdı dr.u en az3 lt sıvı almalısın demişti canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada benim de suyum olması gerekenden fazlaymış hadi hayırlısı.[/QUOTE
Anlamıyorum bu sıvı neye göre az((( sana da gecmis olsun canım insallah güzel haberler alırız.Senin su anda kac hafta?
Bu arada kuzeninin sıvı azlığı ortaya cıktıgında kac haftalıktı? Ve sonrasında problem halloldu mu?
Bence de bol bol sıvı al, kuzeniminde suyu azdı dr.u en az3 lt sıvı almalısın demişti canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada benim de suyum olması gerekenden fazlaymış hadi hayırlısı.
arkadasım ben bu konuda uzman oldum artık.cunku benım 24. haftada suyumun azlıgı ve tehlıke yarattıgını ögrendım.muhakkak senı araştırma hastanesıne yönlendırır dr cnm.çünkü önemsız bışey degıl bu.dr sıvının az olmasının çok önemli sebeblerını saydı bana böbregının olmaması kesede kacak olması ve akcigerının gelişmemesi idrarını yapamaması gıbı.ben 2 aydır neler çektim.en son profösör dr gıttım samsuna hersey incelendı ve hala suyum az normal dogum yapamıcam her an sancımda gelebılır.diger drlar su iç diyolardı bol bol.o profösör dr su içmenle kesenın suyu degışmez senın vucudunun susuz kalmaması önemli dedi.sana tavsıyem sakın aksatma.tum kafandakı soruları bana yöneltebılırsın.elimden geldıgınce yardımcı olmaya calışırım sana.
canım benim dr umda bana suyun azalmış demişti ve bol su içmemi önermişit bu plesentadaki su miktarını pek fazla etkilemesede senin su miktarını artırır buda bebişine olumlu etki eder
ancak şunuda unutma bazen dr lar yanılabilir bende drum söyeleyince çok endişelenmiş ve günlerce araştırma yapıp haftalar ca günde 3 lt su içmiştim sonra dra gttiğmde bana söylediğini unutmuştu ve ben ona hatırlattığımda hııı evet azalmıştı dimi deyip evet ama şimdi su artmış demişti bu arad su artması pek olmuyomuş yani demek istediğim 2. kez gidişinde bunu dr una hatırlat ve yine aynı şeyi söylerse ileri tetkiklere başla yada bir başka dr un görüşünü al
(buarada bebişm son derece sağlıklı olark doğdu:))
cnm sıvıyı vucudundan tuketceksın o içtigin su keseyı hemen dolduracak dıye bışey yok.ben gıtmedıgım dr ve hastane kalmadı.bak senın ıçin konuyu bu sayfaya aldım ordan okuyabılırsın.ben nettede çok arstırdım.suyun çogalması için neler yapılır dıye orda bıle yazıyordu