Plesantadaki sıvı azlığı nolur yardım

zodiaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
123
0
Selam arkadaslar, bugün doktor kontrolüm vardı. Su anda da sorun sıvının azlığı cıktı. Zaten bir kesenin asagıda olması sorunu vardı. Bir de bu eklendi. Doktora bu sekilde olan hamileler var mı diye sordugumda olabiliyor zamanla bu sıvı yukselebilir de.. Ama su anda yine riskli %50 dedi. Ayrıca 1 hafta geriden takip etmesi de devam ediyor. Yani 9+5 olması gerekirken 8+5.

Ya arkadaslar bu olabilir mi? Sacma bir soru sordum doktora hic sıvı alamıyorum mide bulantımdan ama hic. Bundan olabilir mi dedim yanıtı hayır oldu :KK43:(

hamileliğin ilerleyen zamanlarında yani sonlarına doğru sıvı azlığı olabilir o zaman pek sorun olmaz. Çünkü bebek doğuma hazırdır. Ama senin için daha çok erken arkadaşım. Lütfen dikkat et. Bu dönemde çok önemli bu sorun.

Canım bence sıvı azlığının sebebi az sıvı alman olabilir sen bol bol su içmeye çalış

Bence de bol bol sıvı al, kuzeniminde suyu azdı dr.u en az3 lt sıvı almalısın demişti canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada benim de suyum olması gerekenden fazlaymış hadi hayırlısı.

Arkadaslar hepiniz sağolun icimi rahatlattınız... Dünden beri üzülüp üzülüp duruyorum. Bilgilerini paylasan herkese sonsuz teşekkürler.

Bence de bol bol sıvı al, kuzeniminde suyu azdı dr.u en az3 lt sıvı almalısın demişti canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada benim de suyum olması gerekenden fazlaymış hadi hayırlısı.[/QUOTE

Anlamıyorum bu sıvı neye göre az :KK43:((( sana da gecmis olsun canım insallah güzel haberler alırız.Senin su anda kac hafta?

Bu arada kuzeninin sıvı azlığı ortaya cıktıgında kac haftalıktı? Ve sonrasında problem halloldu mu?

Bence de bol bol sıvı al, kuzeniminde suyu azdı dr.u en az3 lt sıvı almalısın demişti canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada benim de suyum olması gerekenden fazlaymış hadi hayırlısı.

Anlamıyorum bu sıvı neye göre az :KK43:((( sana da gecmis olsun canım insallah güzel haberler alırız.Senin su anda kac hafta?

Bu arada kuzeninin sıvı azlığı ortaya cıktıgında kac haftalıktı? Ve sonrasında problem halloldu mu?

arkadasım ben bu konuda uzman oldum artık.cunku benım 24. haftada suyumun azlıgı ve tehlıke yarattıgını ögrendım.muhakkak senı araştırma hastanesıne yönlendırır dr cnm.çünkü önemsız bışey degıl bu.dr sıvının az olmasının çok önemli sebeblerını saydı bana böbregının olmaması kesede kacak olması ve akcigerının gelişmemesi idrarını yapamaması gıbı.ben 2 aydır neler çektim.en son profösör dr gıttım samsuna hersey incelendı ve hala suyum az normal dogum yapamıcam her an sancımda gelebılır.diger drlar su iç diyolardı bol bol.o profösör dr su içmenle kesenın suyu degışmez senın vucudunun susuz kalmaması önemli dedi.sana tavsıyem sakın aksatma.tum kafandakı soruları bana yöneltebılırsın.elimden geldıgınce yardımcı olmaya calışırım sana.

Can ım aynı sorun yengemde oldu.Günde en az 4 lt su içiyordu.Eğer sıvı alamamakla alakası yoksa yengemin doktoru neden ona o kadar suyu içirdi o zaman.Biliyorum mide bulantısıyla su içmenin zorluğunu.Ben sabahları ve gece çok susuyorum ama kahvaltı edene kadar su içemiyorum.Çünkü içtiğim suyu öylece çıkartıyorum.Ama sen lütfeen zorla kendini.Bu çok önemli.

arkadasım ben bu konuda uzman oldum artık.cunku benım 24. haftada suyumun azlıgı ve tehlıke yarattıgını ögrendım.muhakkak senı araştırma hastanesıne yönlendırır dr cnm.çünkü önemsız bışey degıl bu.dr sıvının az olmasının çok önemli sebeblerını saydı bana böbregının olmaması kesede kacak olması ve akcigerının gelişmemesi idrarını yapamaması gıbı.ben 2 aydır neler çektim.en son profösör dr gıttım samsuna hersey incelendı ve hala suyum az normal dogum yapamıcam her an sancımda gelebılır.diger drlar su iç diyolardı bol bol.o profösör dr su içmenle kesenın suyu degışmez senın vucudunun susuz kalmaması önemli dedi.sana tavsıyem sakın aksatma.tum kafandakı soruları bana yöneltebılırsın.elimden geldıgınce yardımcı olmaya calışırım sana.

detaylı bilgi icin cok teşekkürler arkadasım. Ama benim doktorum beni arastırma hastanesine yönlendirmedi. Sadece bekleyecekmisiz. Ve kanamam olmaz ise 1 ay sonraya rand. verdi. Ne yapacagımı sasırdım? Ben normalde ne su icerim ne de baska sıvı. Hic aramam ne ilgincim dimi ? Ondan olabilir diye dusundumse de o da diiil.

cnm sü içmeyle kesenın suyu dolmaz sadece senın vucudunda susuz kalırsa daha kötü demişti.dolsa ben ıkı aydan berı gunde nerdeyse 5 lt su içiyorum.vede bunu bana söyleyen opörötör profösör bunu söyledi.

canım benim dr umda bana suyun azalmış demişti ve bol su içmemi önermişit bu plesentadaki su miktarını pek fazla etkilemesede senin su miktarını artırır buda bebişine olumlu etki eder
ancak şunuda unutma bazen dr lar yanılabilir bende drum söyeleyince çok endişelenmiş ve günlerce araştırma yapıp haftalar ca günde 3 lt su içmiştim sonra dra gttiğmde bana söylediğini unutmuştu ve ben ona hatırlattığımda hııı evet azalmıştı dimi deyip evet ama şimdi su artmış demişti bu arad su artması pek olmuyomuş yani demek istediğim 2. kez gidişinde bunu dr una hatırlat ve yine aynı şeyi söylerse ileri tetkiklere başla yada bir başka dr un görüşünü al
(buarada bebişm son derece sağlıklı olark doğdu:))

cnm bende hiç su içmiyordum aramazdım bıle sebep olarak hep budur muhakkak dıyodum.hatta drların kımısı senı çok telaslandırabılır bak ben bu konuda topik açmıştım orayı oku derım sana.dr nerdeyse benı hastaneye yatırıyordu ordakılerı oku derım muhakkak

canım benim dr umda bana suyun azalmış demişti ve bol su içmemi önermişit bu plesentadaki su miktarını pek fazla etkilemesede senin su miktarını artırır buda bebişine olumlu etki eder
ancak şunuda unutma bazen dr lar yanılabilir bende drum söyeleyince çok endişelenmiş ve günlerce araştırma yapıp haftalar ca günde 3 lt su içmiştim sonra dra gttiğmde bana söylediğini unutmuştu ve ben ona hatırlattığımda hııı evet azalmıştı dimi deyip evet ama şimdi su artmış demişti bu arad su artması pek olmuyomuş yani demek istediğim 2. kez gidişinde bunu dr una hatırlat ve yine aynı şeyi söylerse ileri tetkiklere başla yada bir başka dr un görüşünü al
(buarada bebişm son derece sağlıklı olark doğdu:))

Ya canım dunden beri o kadar cok arastırıyorum ki. Bunu kendi doktorum da soyledi ilk baska sıvının az olup da sonradan sıvının coğalabileceğini. Ve baska kimselerden de duydum bu sekilde. Simdi sen oyle birsey yok deyince ikilemde kaldım iyice. Peki doktorlar neden bu sıvının artıs gösterebileceğini söylüyor? Bu kadar zaman bosa okumamıslardır elbet bildikleri vardır diyorum canım.

cnm sıvıyı vucudundan tuketceksın o içtigin su keseyı hemen dolduracak dıye bışey yok.ben gıtmedıgım dr ve hastane kalmadı.bak senın ıçin konuyu bu sayfaya aldım ordan okuyabılırsın.ben nettede çok arstırdım.suyun çogalması için neler yapılır dıye orda bıle yazıyordu

cnm sıvıyı vucudundan tuketceksın o içtigin su keseyı hemen dolduracak dıye bışey yok.ben gıtmedıgım dr ve hastane kalmadı.bak senın ıçin konuyu bu sayfaya aldım ordan okuyabılırsın.ben nettede çok arstırdım.suyun çogalması için neler yapılır dıye orda bıle yazıyordu

Konu baslıgı ne canım? nereden okuyabilirim?

X