Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
plesanta previa olan arkadaşlar sezaryen icin kaçıncı haftanizi beklediniz?
Merhaba ilk bebegimde plesenta previa marginalis teshisi ile 38 hafta icinde doguma alindim saglikliydi hic bir sikintisi olmadi sukur saglikli.dogumlar dilerim
Merhaba ilk bebegimde plesenta previa marginalis teshisi ile 38 hafta icinde doguma alindim saglikliydi hic bir sikintisi olmadi sukur saglikli.dogumlar dilerim
Sana hangisini soyledi drun plesenta previa ne birkac cesidi var ve bazilari daha riskliymis dr ne diyorsa uymalisin suan 2. Bebegime 35+2 haftalik hamileyim dr 39 diyor ama ben 38 diye direticem dun kahve leke geldi sanki bekleyince bisey olacakmis gibi hissediyorum
Sana hangisini soyledi drun plesenta previa ne birkac cesidi var ve bazilari daha riskliymis dr ne diyorsa uymalisin suan 2. Bebegime 35+2 haftalik hamileyim dr 39 diyor ama ben 38 diye direticem dun kahve leke geldi sanki bekleyince bisey olacakmis gibi hissediyorum
Canim totalis ne yazik ki en tehlikelisi cok şükür kanamam olmadi ama biraz lekelenmem oldu. Kanama olsa Allah korusun bi acil sezaryene girmek var bir de planli sezaryene girmek. Dr un dediğini yapmak istiyorum ama bebegim icinde 1 gün bile bekleyebilsem kar diyorum
Totalis ise dr nu dinle derim cunku dedigin gibi riskli en fazla 38. Hafta diye bi sor beni 38. Hafta icinde doguma aldi.normal.dogumdan 11 gun once cok sukur saglik sorunu yok insallah saglikla alirsin kucagina
Totalis ise dr nu dinle derim cunku dedigin gibi riskli en fazla 38. Hafta diye bi sor beni 38. Hafta icinde doguma aldi.normal.dogumdan 11 gun once cok sukur saglik sorunu yok insallah saglikla alirsin kucagina
Amin canim insallah 37. Haftaya girince alacak karar verdi kilosuda 2800 civari. Onumuzde ki haftaya kadar da fazla artmaz herhalde. Daha düşük çıkmasında buna da şükür
Merhaba ben de plesanta previa mağduruyum... 19 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve kanama oldu iki gün önce sonra kesildi bugün tekrar geldi Dr iğne verdi plesanta nin hangi tür olduğunu bilmiyorum ama çok üzülüyorum ne yapmam gerek bana bisey tavsiye edebilir misiniz ... kendini yorma hareketlerini yavaşlat dedi ... nasıl her gün yatacak miyim