• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plesanta parçası kalması nedeni ile kürtaj ve adet olamama?

• Konu Sahibi Konu Sahibi wavy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wavy

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.714
8
316
Diğer
herkese merhabalar,
benim 11 aylık ikizlerim varç doğumum sezeryan ile oldu. sezeryan esnasında mesanenin rahime yapıştığı farkedilmiş ve aynı zamanda mesane ameliyatı oldum. kanamalrım 46 gün şiddetli bir şekilde devam etti ve sonunda doğktora gittiğimde içimde plesanta parçaları kaldıı anlaşıldı ve tabiki kaçınılmaz son kürtaj yapıldı. drum çıkışta rahimimim çok inceldiğini söyledi. ama yapışıklık olur şu sürede tekrar görüşelim demedi. her neyse kızlarım pek emmediler ve adette görmedim doktorumu aradım normal dedi. ve hala adet olmadım. bende yapışıklık olmasından şüpheliyim. benim yapışıklık teşhisi konulan arkadaşlara bir sorum var; özellikle adet dönemlerinde çook şiddetli ağrılar çektiniz mi ? ben her ay belli günlerde yaklaşık 3-4 gün süren çok şiddetli ağrılar çekiyorum. hatat günlük işlerimi yapmamı engelliyor diyebilirim. sanki yara varmış gibi bir ağrı hatta aı diyebilirim. cvp verirseniz sevinirim.

Back