• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Plesanta ayrılması yaşayıp ölü Doğum yapanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
Merhaba kızlar 20.haftada bebeğimin gelişimi durdu plesentasının eşi ayrılmış ve bebek beslenememiş beni zehirleme tehlikesi vardı normal doğumla bebeğimi ölü olarak doğurdum daha 2-3 gün oldu doğuralı aranızda bunu yaşayıp tekrar hamile kalan var mı ne kadar korundunuz ? Şuan bişeyler duymaya çok ihtiyacım var acıkcası benimle ayni kaderi paylaşan varsa dinlemek isterim. Psikolojimi sorarsanız üzüldüm çünkü bağlanmıştım Yinede. Hazırlık yapmıştık şok olduk aniden gelişti ama Allah tarafından geldiği için bişey yapamadık şuan tek düşüncem biraz dinlendikten sonra yeni bir cana kavuşmak bana iyi gelicek ama ondanda hayal kırıklığı yaşarım diye cok korkuyorum

Merhaba kızlar 20.haftada bebeğimin gelişimi durdu plesentasının eşi ayrılmış ve bebek beslenememiş beni zehirleme tehlikesi vardı normal doğumla bebeğimi ölü olarak doğurdum daha 2-3 gün oldu doğuralı aranızda bunu yaşayıp tekrar hamile kalan var mı ne kadar korundunuz ? Şuan bişeyler duymaya çok ihtiyacım var acıkcası benimle ayni kaderi paylaşan varsa dinlemek isterim. Psikolojimi sorarsanız üzüldüm çünkü bağlanmıştım Yinede. Hazırlık yapmıştık şok olduk aniden gelişti ama Allah tarafından geldiği için bişey yapamadık şuan tek düşüncem biraz dinlendikten sonra yeni bir cana kavuşmak bana iyi gelicek ama ondanda hayal kırıklığı yaşarım diye cok korkuyorum
Canım ben de bebeğimi kaybettim 14 mart 2020 de 37+3 haftalıkken ama benım oğlumun kalbı durdu ve sebebi belli degil gayet sagkıklıydı oğlum ne kaka yapması ne kordon dolanması ne plesanta ayrılması hiç bir sebeb yoktu doktorum genetık test istedi ama acını paylaşırım canım ben de su an acılı bir anneyim Allahım ikimize de tekrardan hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah 🙏 😔

Mutlaka evladın olur olacaktır da Allah'ın izniyle canım.. Ama bir süre dur dinlen rahmin.normale dönsün.. doktorunla konuş bunu o tekrar hamile kalman için ne zaman çalışmalara başlaman gerektiğini daha iyi bilir..

Back