Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Plazme pen ile çatlak tedavisi yaptiran ya da kendi yapan var mı?
- Konu Sahibi ruhsuzmrv
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- plazma pen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki sen yaparken kanadi mi daaha sonra iz kaldimiMini plexr diye geçiyor galiba trendyolda en çok yorum alanı almıştım ama çatlak tedavisinde kullanımı zor olabilir
- 27 Ağustos 2016
- 205
- 215
- 103
Ben sivilce lekelerimde ve benlerimde kullandım elim yatkındır dikkatim sayesinde iz kalmadı ama pembe bir deri geliyor alttan o zamanla ten renginize dönüyor. Alın bölgemde hiç iz kalmadı ama yanak ve bacak bölgemde minnacık pembelik kaldıPeki sen yaparken kanadi mi daaha sonra iz kaldimi
- 27 Ağustos 2016
- 205
- 215
- 103
İlk başta uyuşturucu krem kullanmıştım ama pek fayda etmedi ve ihtiyaç duymadım daha sonra. İşlemden sonra 3 gün boyunca bir şey uygulamıyorum su bile değmiyor. Kabuk bağlayınca kantaron yağı ile iyileşme sürecini hızlandırıyorumİlac veya krem surdunuz mu
- 27 Ağustos 2016
- 205
- 215
- 103
Ben düzenli olarak madecassol kullanıyorum zaten istediğiniz herhangi bir kremi yağı kullanabilirsiniz. Mutlaka güneş kremi kullanınBazi yerlerde madecassol kremi oneriyorlar sadece kantron yagimi sureyim?
- 27 Ağustos 2016
- 205
- 215
- 103
Ben açıkçası en ucuz cihazı aldım aldığım zaman 125 liraydı. Zaten sadece benlerimi silmekti amacım ve benim ihtiyacımı gördüğü için çok memnunum. Sivilce izlerimde kullanıyorum 1 hafta içinde iz falan kalmıyorkullandiginiz cihazdan memnunsunuz yani
- 27 Ağustos 2016
- 205
- 215
- 103
Rica ederimTeşekkür ederim cevaplariniz icin
plazma pen yaptiranlar var midir catlaga iyi gelir mi göğüs bolgemde ve kalcamda catlaklar var acaba hangi plazma peni kullandiniz ise yariyor mu?
Ben yaptırdım 3gün oldu göğüs ve karnıma.bildiğin nokta nokta yanıyor.tek korkum iz kalması eninde sonunda geçecektir ama ne zaman bakalım.ama ciddi anlamda sıkılaşma oluyor,o kırışık görüntü yok,toparlanma varplazma pen yaptiranlar var midir catlaga iyi gelir mi göğüs bolgemde ve kalcamda catlaklar var acaba hangi plazma peni kullandiniz ise yariyor mu?