plazma lipo

• Konu Sahibi Konu Sahibi nanoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nanoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
29
0
86
İstanbul
Merhaba,
plazma lipo yaptırmak istiyorum fakat daha önce yaptıran var mı,sonuçlardan memnun musunuz? Bununla ilgili hiç yorum yok.Lazer lipoliz yaptıranlarla ilgili yorumlar var ama bu daha yeni bir teknik olduğu için sanırım bilgi göremedim.

ne kadar cok lipo cesidi varmis. oku oku iyice karistir oldum. neye karar verecegimi bulamiyorum. bir suru unlemle yasar oldum.

Bu nedir aciklar misin cahilligimi bagisla...

kısa bir süre önce araştırdım diğer yöntemlere nazaran daha kolay ve randımanı yüksek sanırım yani yazılanlara bakılırsa öyle hatta ben göğüslerimi küçültmek istiyorum jinekomasti de uygulanıyorsa kadınlarda neden uygulanmasın mantığıyla ki kadınların göğüslerinin sarkma riskini de hesaba katarak yani erkeklerde daha başarılı bir yöntem olabileceğini de bilerek plazma lipo ile ilgili bir doktorla telefonda görüştüm sıkıntımı anlattım göğüslerimi küçültmek istiyorum ama küçültme ameliyatları zor bir ameliyat üstelik izleri kalıyor dedim plazma lipo yöntemi için yağları yakıyor ve deriyi toparlamada başarılı olduğu için yapabileceklerini ama görmekte fayda olduğunu söyledi estetik ameliyat olmak istemeyenlere iyi bir seçenek olabilir diye düşünüyorum ama yeni bir yöntem olduğu için de soru işaretleri oluyor insanın kafasında o yüzden yaptıran biri bilgilendirirse çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…