playstation arıyorummm :)

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
kızlar, oğlum uzun zamandan bu yana istiyor malum yenisi çok pahalı, elinde uygun fiyatta playstation3 veya 4 olanı varsa almak isterim.

canım 750 lira ikinci el için bence çok fazla, geçenlerde sıfırı 650 liraydı zaten...

tatlım iyi araştırman lazım
ps3 bambaşka bir dünya
500 gb hard disc
çift dual kol (kablosuz)
son model süper slim kasa
(şunu da söyleyeyim ps3 orjinal olarak tek kol olarak satılır alırsın tek kişilik oynarsın,
orj kollarda 100-150 tl arasında satılıyor,
gelelim hard disc meselesine 12 gb olanlar ucuzdur ama hafızası çok azdır 1 oyun bile yükleyemekte zorlanabilirsin hep cd den oyun oynarsın,
hafıza az olduğu için,play storeyi kullanamazsın)
ben çok araştırdım sende araştır sonra pişman olma :)

kızlar, oğlum uzun zamandan bu yana istiyor malum yenisi çok pahalı, elinde uygun fiyatta playstation3 veya 4 olanı varsa almak isterim.

Merhaba..perihayali ben oluyorum sayfama baktın mı bilmiyorum ama bende ps3 var sorunsuz tertemiz kutusuyla göndericem.

320 gb sony slim kasa
2 Adet orjinal Dual Shock 3 joystick
1 Adet Power Kablosu
1 Adet Usb Kablosu
1 Adet altın uçlu HDMI kablo
1 adet orjinal oyun

hepsini 550 tl.ye veriyorum..

canım fiyat son mu ? bir de şuan için 500 lira nakit bulmam çok zor, tabletim var onu elden çıkarabilirsem alacağım o zaman konusalım tekrar... yinede çok tşk ederim.

haklı olabilirsin canım özelliklerinden ben çok anlamam zaten, özelliklerini eşime söyleyeceğim ona göre alacağız. oğlum çok istediği için uygun bir fiyatta bulabilir miyim diye arıyorum. yine de bu miktar beni çok çok aşar. çok tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…