• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Playskool oyun halısıı uygun fiyata!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi byd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

byd

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
1.101
11
318
Muğla
Oyun halısı PLAYSKOOL piyasa fiyatı 160 tl.
bütün oyuncakları dahil 50 tl

$86100117033081122.jpg

bebek smokinide sizin sanırım.oyun halısı bebek smokini düşünüyorum.smokinin fiyatını yazmamışsınız.hangi şehirdesiniz.

bodrum'dayım.kargo size ait,smokin 70 tl olur.oyun halısı 50 tl. medela pompa da 60 tl olur. uygun mudur size? özelden msj atabilirsiniz

bodrum'dayım.kargo size ait,smokin 70 tl olur.oyun halısı 50 tl. medela pompa da 60 tl olur. uygun mudur size? özelden msj atabilirsiniz

medela pompayı hafta sonu aldım.smokin güzel ama benim için fiyatı fazla.oyun halısı içinde birkaç kişiye daha mesaj yazdım.birisi 30 lira yazmış cevap gelirse onun fiyatı daha uygun benim için.özelden mesaj yazamıyorum 100 mesaja ulaşmadım

medela pompayı hafta sonu aldım.smokin güzel ama benim için fiyatı fazla.oyun halısı içinde birkaç kişiye daha mesaj yazdım.birisi 30 lira yazmış cevap gelirse onun fiyatı daha uygun benim için.özelden mesaj yazamıyorum 100 mesaja ulaşmadım

peki siz bilirsiniz.hayırlı olsun diyeyim ozaman.oyun halısını düşünürseniz birşeyler yaparım fiyatta.

Back