How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El PLAYSKOOL ilkarabam-yaramaz toplar-TUPPERWARE yemek set i-biberon ısıtıcı-kullanılmış

kpmys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
27
5
86
mrb. çok temiz ve çok az kullanılmış kaliteli bebek oyuncak larımızı ve tupperware (sadece mama kabını kullandım 2 kez) diğerleri sıfır. satıyorum.

PLAYSKOOL ilk arabam =35 TL
PLAYSKOOL yaramaztoplar =35TL
TUPPERWARE =2 tane bebek saklama kabı, 1tane ilk tabağım, 1tane mama kabı, 1tane ayak ölçer, 1tane çatal + beko biberon ısıtıcı = 55 TL

(ilk arabam ve yaramaz toplar çok az ve temiz onandı. yapıştırıcıları boyaları temiz durumda. yaramaz toplar ında topları tam 2. el alacaksanız buna dikkat edin, 1top eksik olunca çalışmıyor çünkü)

TUPPERWARE sadece mama kabını 2 defa kullandım. diğerleri hiç kullanılmadı.

tupperware nin kullanılmış suluk ve mama kaşığı var istenirse hediye gönderebilirim.

Son düzenleme:
$oky.jpg $okk.jpg $ok-.jpg $2012-05-23_135010 - Kopya - Kopya.jpg $oky.jpg

Son düzenleme:
mrb. yaramaztoplar için daha şimdi konuştum. salıya kadar para yatırıcam dediler.
eğer vazgeçilirse ben size döneyim tekrar.
TR tüm şehirlere 11,25 kargo.

sizden haber bekliyorum mail atarsanız görüşelim ilk arabamı ben almak istiyorum. gmail olduğu için sizi göemiyorum. mail atarsanız oradan cevap yazabilirim. ilk arabamda kargo sanırım 11 tutar. adresi veririm ödemeli gönderirsiniz. haber bekliyorum.

sizden haber bekliyorum mail atarsanız görüşelim ilk arabamı ben almak istiyorum. gmail olduğu için sizi göemiyorum. mail atarsanız oradan cevap yazabilirim. ilk arabamda kargo sanırım 11 tutar. adresi veririm ödemeli gönderirsiniz. haber bekliyorum.

mrb. mail attım geldimi size?

arkadaşlar yaramaztoplar+ilk arabam satılmıştır. tupperware sağlıklı kaplar. elimde hala. tşkkrlr.

merhabalar elinizde iki yaşındaki kızıma oyuncak var ise satın alabilirim

arkadaşlar özelden gelen msjlara (mesaj sayım yetmediği için cvp veremiyorum.
yaramaztoplar+ilk arabam satıldı.
tupper kaplar elimde hala almak isteyen olursa = kpmys@hotmail.com mail gönderin lütfn.
(isay=ahşap yapbozlar var sadece üzerinde hayvan meyve resimi olanlardan (2yaş için))

Back