Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Playskool ilk arabam

tria

mucize meleklerim
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
1.311
12
116
45
Diğer
kızlar bende bebişlerin ilkarabasını satıyorum . özellikle oğlum için çok kullanışlı oldu .
oturarak araba şekliylede oynasalarda ilk adım aşamasında daha etkili . ilgilenenler olursa özelden yazabilirler . merterden elden teslim alabilirler . 35 lira

Eklentiler

• $%FDmg_0011.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 122
şuan 74 görünüo ama bizim için çok erken 1 yaşındaki çocuklar için daha ii olur sanırım

yürümeyi öğrenme aşamasında kullanılıyor 1 yaşındaki hemen hemen bütün çocuklar adımlıyor zaten o zaman gerek olmaz bence

daha sonrada kullanıyorlar benim kızada biri vermişti çok seviyor hala oynuyor

kızlar migros ve tansaşta 23 nisanda oyuncaklarda %50 indirim vardı 38 tl di fiyatı almadık sonra çok pişman oldum ...

Çocuğunuzun playskool ilk arabam oyuncağını satıyormuşsunuz, alan oldu mu? Eğer temiz kullanılmış ise ve 30 TL ye verebilirseniz ben almayı isterim. Zeytinburnunda oturuyorum o nedenle merterden de rahatlıkla alabilirim çok iyi olur benim için. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.
ayrıca özel mesaj atamıyorum mesaj sınırını geçmediğim için, siz bana özel mesajla telefon numaranızı gönderebilirseniz arayabilirim.

satıldı canım

aa ne diyim alana hayırlı olsun. güzel birşey mi almama değer mi sence, kullandı mı çocuğun çok. çünkü 50-70 arası vericem değermi yani o paraya

şekerim.. benim kız 11 aylık. aldım ama şu an ölece duruyo.. herşeye tutunup kalkan , yürümeye çalışan kızım kesinlikle ilgenmiyor. sadece ters cevirip tekerlerini çeviriyo.. ama arab yönü eğlenceli.. babası kızımızı üstüne oturtup evin içinde gezdirince bizimkinden mutlusu yok.. kikir kikir kikirdiyo... ben indirim zamanı 49 tl ye almıştım..

aa ne diyim alana hayırlı olsun. Güzel birşey mi almama değer mi sence, kullandı mı çocuğun çok. çünkü 50-70 arası vericem değermi yani o paraya

valla tatlım çocuktan çocuğa değişiyor tabi benim oğlumda yürüme olarak beya işe yaradı sonrada arkadaşın dediği gibi araba olarkda kullandılar hala kullanıyorlardı aslında ama kavga aracına dönüşmeye başladı malum sıra gelmiyor ))) o yüzden saatım istersen böyle 2. El siteler var oralardan alabilirsin genelde temiz oluyor böyle şeyler .

ilk arabam playskool 'un internet sitesinde 9 ay oyuncağı olarak yer alıyor. Ben kızım 7 aylıkken aldım. çok sevdi. özellikle aksesuarlarına bayıldı. şuan kızım 9. ayda ve arabayı tutarak yürüme alıştırması pek yapamıyor. ancak üzerine oturup gezmeye bayılıyor. bir ay sonra daha etkin kullanacağını düşünüyorum. hepsiburada 'dan 42 tl ye almıştım.

ben de bebeğim 3,5 aylık olmasına rağmen şimdiden aldım çünkü playskool indirimleri bitiriyor artıl 50 tl olan ilk arabam ve yaramaz toplar hem nette hem mağazalarda 75tl olmuş lalem 35in dediği gibi özdilek(antalyada) 50tl bende oradan aldım hem yaramaz topları hem de ilk arabamı. ne de olsa eninde sonunda alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…