Bebek İkinci El playskool ilk arabam, ilk bisikletim ve neşeli ahtapot mevcut hepside sıfır orjinal

zeynep hanım sanırım yanlış anlaşıldım ben ankara içi elden teslim alabilicek kişilere ekledim, madem uygun bir yer buldunuz oradan alınız , sıfır ürün hiç açılmamış size tutup ta 50 tl vericek değilim.ikinci elde zaten 45-50 tl ye satılıyor ,ankaradan satarım 60 tl ye alan kişide kullanır tekrar 45 e satar 15 tl de çocuğunun oynadığı kar kalır yanına değil mi yani ?

İlk bisikletimde indirim yapabilirsen almayı düşünüyorum
eylül hanım dediğim gibi fiyatlar bu şekilde yani kargo ücreti eklersek internetten almanız daha mantıklı daha aşağı çekemiyorum malesef , ankaradan elden teslim alacak olan kişiler için çok iyi bir fiyat , ankaradaysanız görüşelim

size ölü fiyatına veremem malesef çünkü piyasası belli ,forumda belki uyguna verenlerde vardır ama ben toplu olarak ankaradan birine satmayı tercih ediyorum. kargo ücreti zoruna gidiyor alan kişilerin ,

eğitici telefon,fısher telefon,ahtapot,cd çalar,ilk arabam,masalcı köpek 150 kabul mu buna da ölü fiyat demezsiniz sanırım bebeğim var ve oyuncak zamanı geliyor

mesaj atıyorum ama postanız dolu boşaltır mısınız ?realizm

uçar oyuncak tamir seti ,sıfır aldım sadece kurduk bir kerecik oynadık bu oyuncak bebek oyuncağı denildi kenara koyuldu.
15 tl.

ikinci el 4-5 sefer kullanıldı. orjinal bendekinin resmini isteyen olursa çekerim .şuan imkanım yok çekmeye.
Uzaktan kumandalı spor araba kolaylıkla dÖrt farklı yÖnde ayarlanabilir.

İleri doğru giderken Ön farları ,geri giderken ise arka farları yanar.

Otomobil kullanılmadığı zaman uzaktan kumandası içinde muhafaza edilebilir.

Arkasındaki tutma bÖlmesi sayesinde kolaylıkla taşınabilir.

İşitme kabiliyetini geliştirir.
35 tl.

Fİsher price cd çalar ve masalcı köpekciğin kitabı SATILDII ...

ilk bisikletim ikinci el mevcut kullanmadık 1-2 kerecik kullandık sadece.
30 tl. ankarada elden teslim almak isteyenler alabilir

Elinizde kalanlari listeler misiniz zahmet olmazsa

Polo kırmızı tulum almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…