- Konu Sahibi ayyildizim
-
zeynep hanım sanırım yanlış anlaşıldım ben ankara içi elden teslim alabilicek kişilere ekledim, madem uygun bir yer buldunuz oradan alınız , sıfır ürün hiç açılmamış size tutup ta 50 tl vericek değilim.ikinci elde zaten 45-50 tl ye satılıyor ,ankaradan satarım 60 tl ye alan kişide kullanır tekrar 45 e satar 15 tl de çocuğunun oynadığı kar kalır yanına değil mi yani ?arkadasim ayni urun Oyuncak Dnyas En yi Oyuncaklar da 78 tl kargo dahil ayrica taksit yapiyor 72tl de nakit kargo dahil fiyati
senn urunun en az75 tl gelir bnce madem burda satisa koydun fiyati indirmelisin kendm icinsoylemiyorum cunku bole dusunen birinden alisveris yapmayi mantikli bulmuyorum iyi satislar sana
eylül hanım dediğim gibi fiyatlar bu şekilde yani kargo ücreti eklersek internetten almanız daha mantıklı daha aşağı çekemiyorum malesef , ankaradan elden teslim alacak olan kişiler için çok iyi bir fiyat , ankaradaysanız görüşelimİlk bisikletimde indirim yapabilirsen almayı düşünüyorum
size ölü fiyatına veremem malesef çünkü piyasası belli ,forumda belki uyguna verenlerde vardır ama ben toplu olarak ankaradan birine satmayı tercih ediyorum. kargo ücreti zoruna gidiyor alan kişilerin ,özelden cevap yazamadım gitmedi bir türlü,peki ama fikrin değişirse ben alıcıyım aklında bulunsun fiyatlar piyasaya göre iyi ama foruma göre pahalı sende haklısın insan kıyamıyo ama dediğim gibi ok dersen mesajda belirttiğim ürünleri verdiğim fiyata hemen alıcıyım iyi akşamlar
Eki Görüntüle 642892 4 yaş denokids takım ,alt pantolo kadifedir .oldukça şık ,sıfır ambalajında ,
Eki Görüntüle 642894 fiyatı : 24 tl.
bu satıldı malesefMerhaba bunualmak istiyorumbende ankaradayim elden almam mumkun mu
polo kırmızı tulum duruyor fakat etiketi yok hiç giyiilmedi, giydirmek için etiketini çıkarttım ama bir türlü yaz gelmiyor ankarayaPolo kırmızı tulum almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?