- Konu Sahibi ayyildizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk arabam 62 tl
ilk bisikletim 65 tl
neşeli ahtapot 28 tl.
Eki Görüntüle 642873 Eki Görüntüle 642874 Eki Görüntüle 642875
iyi akşamlar, ben bunları eltimin kızı için aldım fakat bu tarz şeyler varmış ,sıfır kutusunda açılmadı magazadan aldığım gibi. ankaradayım eğer toplu alım yapacak olanlar v arsa elden teslim alabirler.Neden sifir oldugunu merak ettim ilk arabamla ilgileniyorum aslinda nerede oturuyorsunuz
iyi akşamlar, ben bunları eltimin kızı için aldım fakat bu tarz şeyler varmış ,sıfır kutusunda açılmadı magazadan aldığım gibi. ankaradayım eğer toplu alım yapacak olanlar v arsa elden teslim alabirler.
60 tl olsun o zaman .daha aşağısı olmaz amaben istanbuldayim alirsam birde kargo parasi cikacak benim icin. peki fiyatta yapabileceginiz bisey yokmu cünki simdi baktim internetten sifiri en ucuz 75 tl.
Eki Görüntüle 642888
ikinci ele playskool zıplayan toplar 45 tl.
Toplu alım için elden teslim alacak olan kişiler alabilir kargo ptt ile gönderim yapılır.
hayır kargo dahil değil. zaten o satan firmada kargosunu ödesede yine benim sattığım fiyattan daha pahalıya getirtiyor. sadece o kargo dahil diyip üstüne kargo parasını koymuş ben koymuyorum. kargosu belki daha az tutar ptt ile ,merhaba k bisikletimi almak istiyorum kargo size ait mi 62 lira cunku nette 78 tl kargo dahil satiliyo karga bana ait ide fazla tutar istanbulda oturuyorum ben