Bebek İkinci El playskool ilk arabam, ilk bisikletim ve neşeli ahtapot mevcut hepside sıfır orjinal

ayyildizim

1รεռ1ъεռ 2'&#138
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.349
7
66
Diğer
ilk arabam 62 tl
ilk bisikletim 65 tl
neşeli ahtapot 28 tl.
$[img][5][1][900x1234]e.jpg $[img][5][1][2000x2743].jpg $73491164_tn50_0.jpg

$7997_kucuk.jpg $Fisher-Price-Egitici-Kopekcigin-_4743_1.jpg $FISHER-PRICE-EGITICI-CD-CALAR-STK000406-2__63343425_0.jpg

BUNLAR İKİNCİ EL. hasarsız temiz kullanılmış
fisher price telefon 16 tl.
cd çalar 23 tl.
masalcı köpek ise 23 tl dir,

$2.jpg
ikinci el fisher price eğitici telefon : 35 tl.
ilgisini pek çekmedi diyebilirim .

Neden sifir oldugunu merak ettim ilk arabamla ilgileniyorum aslinda nerede oturuyorsunuz
iyi akşamlar, ben bunları eltimin kızı için aldım fakat bu tarz şeyler varmış ,sıfır kutusunda açılmadı magazadan aldığım gibi. ankaradayım eğer toplu alım yapacak olanlar v arsa elden teslim alabirler.

$150661_491251180927333_1179591115_n.jpg kırmızı olan mevcut sıfır ambalajında 100 cm ,orjinal polo ,
kalıbı biraz dar yani 1 yaşında bebişlere rahatlıkla olur, kızım için almıştım dar oldu yaza kadar kızım büyür dedim o yüzden satışta
30 tl .

$untitled.png
ikinci ele playskool zıplayan toplar 45 tl.
toplu alım için elden teslim alacak olan kişiler alabilir kargo ptt ile gönderim yapılır.

$[img][5][1][900x1234]f.jpg 4 yaş denokids takım ,alt pantolo kadifedir .oldukça şık ,sıfır ambalajında ,
$301112_DNK-1_7328.jpg fiyatı : 24 tl.

iyi akşamlar, ben bunları eltimin kızı için aldım fakat bu tarz şeyler varmış ,sıfır kutusunda açılmadı magazadan aldığım gibi. ankaradayım eğer toplu alım yapacak olanlar v arsa elden teslim alabirler.

ben istanbuldayim alirsam birde kargo parasi cikacak benim icin. peki fiyatta yapabileceginiz bisey yokmu cünki simdi baktim internetten sifiri en ucuz 75 tl.

merhaba k bisikletimi almak istiyorum kargo size ait mi 62 lira cunku nette 78 tl kargo dahil satiliyo karga bana ait ide fazla tutar istanbulda oturuyorum ben

merhaba k bisikletimi almak istiyorum kargo size ait mi 62 lira cunku nette 78 tl kargo dahil satiliyo karga bana ait ide fazla tutar istanbulda oturuyorum ben
hayır kargo dahil değil. zaten o satan firmada kargosunu ödesede yine benim sattığım fiyattan daha pahalıya getirtiyor. sadece o kargo dahil diyip üstüne kargo parasını koymuş ben koymuyorum. kargosu belki daha az tutar ptt ile ,

ilk bisikletim 65 tl bu arada , 62 olan ilk arabam .
elden teslim almak isteyen olursa ankaradan alabilir, gelip

arkadasim ayni urun www.oyuncakdunyasi.com da 78 tl kargo dahil ayrica taksit yapiyor 72tl de nakit kargo dahil fiyati
senn urunun en az75 tl gelir bnce madem burda satisa koydun fiyati indirmelisin kendm icinsoylemiyorum cunku bole dusunen birinden alisveris yapmayi mantikli bulmuyorum iyi satislar sana

özelden cevap yazamadım gitmedi bir türlü,peki ama fikrin değişirse ben alıcıyım aklında bulunsun fiyatlar piyasaya göre iyi ama foruma göre pahalı sende haklısın insan kıyamıyo ama dediğim gibi ok dersen mesajda belirttiğim ürünleri verdiğim fiyata hemen alıcıyım iyi akşamlar

Back