• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El playskool ilk arabam arıyorum...

esma16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
118
Yer
Bursa
arkadaşlar oğlum yürümek üzere ilk arabam bakıyorum bu yüzden.
bursada oturuyorrum ben.:16:

Esmaacım naptın tatlım yaa, ilk arabam yasaklı kelime bu forumda:)))))

mrb.ben de var canım hiç kullanmadık.daha doğrusu oğlum direkt yurudu.ilgilenırsen msj at

Kizlar bende bi arkadasim.icin istyrm ne fiyat yaparsiniz bana mesj atabilirnmisinz

Canim 15 kargosu tutuyormus 35 te o ediyor 50 69e bebekte 2.ele degmiyor anlatmak istedigim.sagol yinede hayirli satislar

mrb.ben de var canım hiç kullanmadık.daha doğrusu oğlum direkt yurudu.ilgilenırsen msj at
merhaba ilanınız hala güncelse ilgileniyorum.fiyat ve yaşadığınız il hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

Canim 15 kargosu tutuyormus 35 te o ediyor 50 69e bebekte 2.ele degmiyor anlatmak istedigim.sagol yinede hayirli satislar

almadıysanız arabayı 30 tlye vermeye karar verdim.özelden mail adresinizi yollarsanız konuşuruz.ben özelden msj atamıyorum

almadıysanız arabayı 30 tlye vermeye karar verdim.özelden mail adresinizi yollarsanız konuşuruz.ben özelden msj atamıyorum

Canm arkadasa sorucam ama sabah gec gordum baktim yatmislar yarin sorar sormaz yazarm.

Back
X