Bebek İkinci El Playscool yaramaz toplar satıştaaaaaaaa....

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Hemde pillerine birlikte .. Sıfırını alırken pil olmuyo pil zaten 30 tl büyüzden fiyatı 50 tl....

Çok iyi fiyatıda ihtiyacımız olsa kesin alırdım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gercek resim koyarım arkadaslar aynı durumda zaten

Hangi şehirdesiniz kargo ne kadar tutar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hangi şehirdesiniz kargo ne kadar tutar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ankaradayim kargo ne tutar bilmiyorum ama PTT ucuz diyorlar yada elden teslim alıp kargo odemek daha iyi tabi

50 tllllll miiii 😱😱 resmen bedava!!! Ben yeni aldım 115 tl ye. Alacak arkadaşlar kaçırmayın sakın, hemen düşünmeden alın bence gayet uygun!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yenisi 75-80 tl aralığında değişiyor. Keşke 115tl vermeseydiniz. hayırlı olsun yine de güle güle kullansın.

yenisi 75-80 tl aralığında değişiyor. Keşke 115tl vermeseydiniz. hayırlı olsun yine de güle güle kullansın.

Valla e bebekte bile 100 tl olan şey 89 a inmiş mail daha dün geldi ayrıca Ankara kentpark cepa mothercare joker kıdsctiy ve toyzshop ta fiyatı 90 la 120 arası değişiyor. E ama başka yerleri bilmiyorum alırken buraları gezmiştim... Resmen tutturabildiğine desenize.... Sizin verdiğiniz fiyata göre kazıklanmışız 😞😞😞 napalım oğluşumuza feda olsun ☺️ teşekkürler bilgi için 😉😉

Valla aynen öyle bende ankara e- bebekten 100 e almıştım icinde pilde yoktu alalım dedik koca koca 4 tane pil 30 tlde ona verdim öyle düşününce 50 tl iyi bir rakam oluyor:34 iste gercek resimler...

Valla aynen öyle bende ankara e- bebekten 100 e almıştım icinde pilde yoktu alalım dedik koca koca 4 tane pil 30 tlde ona verdim öyle düşününce 50 tl iyi bir rakam oluyor:34 iste gercek resimler...

merhaba ben almak istiyorum

Kargo ne tutuyor Ankara'dayım ben

ankaradaysanız elden teslim alabalrm

Arkadaslar buraya ilgilenmeyi unutmuşum kusuruma bakmayın sıra gelmedi.yaramaz toplar satilmadi 5 topu vardı birini kaybetmişiz bu nedenle fiyatını 45 yaptım ilgilenenlere...)

Arkadaslar buraya ilgilenmeyi unutmuşum kusuruma bakmayın sıra gelmedi.yaramaz toplar satilmadi 5 topu vardı birini kaybetmişiz bu nedenle fiyatını 45 yaptım ilgilenenlere...)

canım ya ben ilgileniyorum kargosu ne kadar yapar biliyor musun birde melodileri var di mi sorunsuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…