Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehirdesiniz kargo ne kadar tutar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yenisi 75-80 tl aralığında değişiyor. Keşke 115tl vermeseydiniz. hayırlı olsun yine de güle güle kullansın.50 tllllll miiii 😱😱 resmen bedava!!! Ben yeni aldım 115 tl ye. Alacak arkadaşlar kaçırmayın sakın, hemen düşünmeden alın bence gayet uygun!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hemde pillerine birlikte .. Sıfırını alırken pil olmuyo pil zaten 30 tl büyüzden fiyatı 50 tl....
yenisi 75-80 tl aralığında değişiyor. Keşke 115tl vermeseydiniz. hayırlı olsun yine de güle güle kullansın.
Valla e bebekte bile 100 tl olan şey 89 a inmiş mail daha dün geldi ayrıca Ankara kentpark cepa mothercare joker kıdsctiy ve toyzshop ta fiyatı 90 la 120 arası değişiyor. E ama başka yerleri bilmiyorum alırken buraları gezmiştim... Resmen tutturabildiğine desenize.... Sizin verdiğiniz fiyata göre kazıklanmışız 😞😞😞 napalım oğluşumuza feda olsun ☺️ teşekkürler bilgi için 😉😉
iPhone 'den Kadınlar KTulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ben almak istiyorum
ankaradaysanız elden teslim alabalrm
Arkadaslar buraya ilgilenmeyi unutmuşum kusuruma bakmayın sıra gelmedi.yaramaz toplar satilmadi 5 topu vardı birini kaybetmişiz bu nedenle fiyatını 45 yaptım ilgilenenlere...)