O oykum13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2013 149 4 48 34 İstanbul 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duru2013 #21 duru2013 .!.: aa evet canım oturuyor doğru söylüyosun hiç bu şekilde düşünmemiştim. beni masraftan kurtardın:) kesinlikle ikna oldum şimdi:) aktivite masası aldın mı ya da almayı düşünüyor musun peki? Genişletmek için tıkla... :)) başka bi ihtiyacını alırsın oyun halısı yerine:)) Evet canım düşünüyorum almayı
duru2013 .!.: aa evet canım oturuyor doğru söylüyosun hiç bu şekilde düşünmemiştim. beni masraftan kurtardın:) kesinlikle ikna oldum şimdi:) aktivite masası aldın mı ya da almayı düşünüyor musun peki? Genişletmek için tıkla... :)) başka bi ihtiyacını alırsın oyun halısı yerine:)) Evet canım düşünüyorum almayı
D duru2013 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2013 781 21 118 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duru2013 #22 Denizmarasli .!.: :)) başka bi ihtiyacını alırsın oyun halısı yerine:)) Evet canım düşünüyorum almayı Genişletmek için tıkla... ben de düşünüyorum canım hangimiz önce alırsa sevip sevmediğini yazalım birbirimize:)
Denizmarasli .!.: :)) başka bi ihtiyacını alırsın oyun halısı yerine:)) Evet canım düşünüyorum almayı Genişletmek için tıkla... ben de düşünüyorum canım hangimiz önce alırsa sevip sevmediğini yazalım birbirimize:)
O oykum13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2013 149 4 48 34 İstanbul 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duru2013 #23 duru2013 .!.: ben de düşünüyorum canım hangimiz önce alırsa sevip sevmediğini yazalım birbirimize:) Genişletmek için tıkla... Anlaştık canım:))
duru2013 .!.: ben de düşünüyorum canım hangimiz önce alırsa sevip sevmediğini yazalım birbirimize:) Genişletmek için tıkla... Anlaştık canım:))
S Sa_sha Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 181 9 118 34 İstanbul 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duru2013 #24 Digital_Angel .!.: canım bendede var aynısı 1 ay olmadı alalı bütün fonksiyonları çalışıyor benimkinin sizin aklınızdan geçen fiyat nedir acaba ? Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Ürününüz hala duruyorsa almayı düşünüyorum. Bana özelden mail adresinizi yazar mısınız konuşalım
Digital_Angel .!.: canım bendede var aynısı 1 ay olmadı alalı bütün fonksiyonları çalışıyor benimkinin sizin aklınızdan geçen fiyat nedir acaba ? Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Ürününüz hala duruyorsa almayı düşünüyorum. Bana özelden mail adresinizi yazar mısınız konuşalım