Istanbul beylikdüzündeyım temiz kullanilmis oyun halisi ariyorum.
Evet dediğiniz gibi her oyuncak her çocugun ilgisini çekmiyorMerhaba yakinmisiz benim kayinvalidem de cennet tarafinda geliyoruz o teraflara sık sık. Maalesef her oyuncak her bebekte ayni ilgiyi uyandirmiyor bizim de basimiza geldi bu gibi durumlar:) sizden ricam farkli bi pil ile tekrar deneyebilir misiniz muzikli parcasini cunku en cok da o parca icin bu haliyi sectim ve garanti belgesi varmi? Son olarak da fiyat olarak ne dusunuyorsunuz? E bebek 109 tl den 78 e dusurmus ama aninda tukenmis daha bugun baktimkacirmisim.
Evet muhtemelen oyledir ben de genelde hep e bebekten aliyorum rahat oluyor hersey bi arada olunca.sesini hic duymadim. Siz denedikten sonra bana donus yaparsiniz bi de sizin bebisin cinsiyeti ne? Benim kizim 1 mayis dogumlu 10. Ayinin icinde:)
canım bendede var aynısı 1 ay olmadı alalı bütün fonksiyonları çalışıyor benimkinin sizin aklınızdan geçen fiyat nedir acaba ?
Arkadaslar farkindaysaniz ben de ariyorum ve bunun icin konu actim zaten uyesiniz siz de ayri baslik acin.
Canım bişey sorcam Duru oturabiliyor dimi? Neden soruyorum çünkü, oturunca oyun halısının çubuklarına kafası değiyor ve rahatsız oluyor.yine tekrarlıycam gel beni dinle boluna masraf yapma :)) oyun halısı yerine oyun parkı, treni, sesli oyuncaklar vs al, bir aya kalmaz hareketlenir çünkü. Oyun halısı yerde yatan bebekler için daha ilgi çekici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?