Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul beylikdüzündeyım temiz kullanilmis oyun halisi ariyorum.
Evet dediğiniz gibi her oyuncak her çocugun ilgisini çekmiyor( yarın akşam tekrar denerim ama sesini hiç siz duydunuzmu, çok az çıkıyordu öyle hatırlıyorum. Pilleri deneyerek size haber veririm ve ozaman aramızda bir fiyat belirleriz. Kaç aylık bebeğiniz? Bende 109 tl ye almıştım ebebekten. Muhtemelen bir günlük olan 28 gün %28 kampanyasında fiyatı indirmişlerdir, ama ne yaxıkki ben hangi ürüne baktıysam stok yok yazıyordu( az stokla yaptılar galiba kampanyayı.Merhaba yakinmisiz benim kayinvalidem de cennet tarafinda geliyoruz o teraflara sık sık. Maalesef her oyuncak her bebekte ayni ilgiyi uyandirmiyor bizim de basimiza geldi bu gibi durumlar:) sizden ricam farkli bi pil ile tekrar deneyebilir misiniz muzikli parcasini cunku en cok da o parca icin bu haliyi sectim ve garanti belgesi varmi? Son olarak da fiyat olarak ne dusunuyorsunuz? E bebek 109 tl den 78 e dusurmus ama aninda tukenmis daha bugun baktim kacirmisim.
Evet muhtemelen oyledir ben de genelde hep e bebekten aliyorum rahat oluyor hersey bi arada olunca.sesini hic duymadim. Siz denedikten sonra bana donus yaparsiniz bi de sizin bebisin cinsiyeti ne? Benim kizim 1 mayis dogumlu 10. Ayinin icinde:)
canım bendede var aynısı 1 ay olmadı alalı bütün fonksiyonları çalışıyor benimkinin sizin aklınızdan geçen fiyat nedir acaba ?
Arkadaslar farkindaysaniz ben de ariyorum ve bunun icin konu actim zaten uyesiniz siz de ayri baslik acin.
Canım bişey sorcam Duru oturabiliyor dimi? Neden soruyorum çünkü, oturunca oyun halısının çubuklarına kafası değiyor ve rahatsız oluyor.yine tekrarlıycam gel beni dinle boluna masraf yapma :)) oyun halısı yerine oyun parkı, treni, sesli oyuncaklar vs al, bir aya kalmaz hareketlenir çünkü. Oyun halısı yerde yatan bebekler için daha ilgi çekici.