How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El playgro mutlu çiftlik temiz kullanilmis oyun halisi ariyorum:)

Istanbul beylikdüzündeyım temiz kullanilmis oyun halisi ariyorum.

Merhaba, bende var. Bahçelievlerde oturuyırum, sadece müzikli olan aparatı çalışmıyor, aslnda aldıgım herşeyi ilk gün yıkadığım için onuda yıkarken galiba pili ıslanmış olabilir belkide çalışıyordur. Diğer bütün parçalar sağlam. İlgilenirseniz yarın eve geçeceğim resim ekleyebilirim. İki ay önce aldım ama benimki ilgilenmedi.

Merhaba yakinmisiz benim kayinvalidem de cennet tarafinda geliyoruz o teraflara sık sık. Maalesef her oyuncak her bebekte ayni ilgiyi uyandirmiyor bizim de basimiza geldi bu gibi durumlar:) sizden ricam farkli bi pil ile tekrar deneyebilir misiniz muzikli parcasini cunku en cok da o parca icin bu haliyi sectim ve garanti belgesi varmi? Son olarak da fiyat olarak ne dusunuyorsunuz? E bebek 109 tl den 78 e dusurmus ama aninda tukenmis daha bugun baktim:( kacirmisim.

Merhaba yakinmisiz benim kayinvalidem de cennet tarafinda geliyoruz o teraflara sık sık. Maalesef her oyuncak her bebekte ayni ilgiyi uyandirmiyor bizim de basimiza geldi bu gibi durumlar:) sizden ricam farkli bi pil ile tekrar deneyebilir misiniz muzikli parcasini cunku en cok da o parca icin bu haliyi sectim ve garanti belgesi varmi? Son olarak da fiyat olarak ne dusunuyorsunuz? E bebek 109 tl den 78 e dusurmus ama aninda tukenmis daha bugun baktim:( kacirmisim.
Evet dediğiniz gibi her oyuncak her çocugun ilgisini çekmiyor:(( yarın akşam tekrar denerim ama sesini hiç siz duydunuzmu, çok az çıkıyordu öyle hatırlıyorum. Pilleri deneyerek size haber veririm ve ozaman aramızda bir fiyat belirleriz. Kaç aylık bebeğiniz? Bende 109 tl ye almıştım ebebekten. Muhtemelen bir günlük olan 28 gün %28 kampanyasında fiyatı indirmişlerdir, ama ne yaxıkki ben hangi ürüne baktıysam stok yok yazıyordu:(( az stokla yaptılar galiba kampanyayı.

Pardon garanti belgesine cvp yazmayı unutmuşum, kutusu annemdeydi sorayım atmadıysa vardır. Faturasını bulursam onuda verebilirim canım

Evet muhtemelen oyledir ben de genelde hep e bebekten aliyorum rahat oluyor hersey bi arada olunca.sesini hic duymadim. Siz denedikten sonra bana donus yaparsiniz bi de sizin bebisin cinsiyeti ne? Benim kizim 1 mayis dogumlu 10. Ayinin icinde:)

Evet muhtemelen oyledir ben de genelde hep e bebekten aliyorum rahat oluyor hersey bi arada olunca.sesini hic duymadim. Siz denedikten sonra bana donus yaparsiniz bi de sizin bebisin cinsiyeti ne? Benim kizim 1 mayis dogumlu 10. Ayinin icinde:)

Benim kızımda 10 mayıs doğumlu:)) bence ozaman artık hiç dikkatini öekmez oyun halısı için bence on ay biraz geç, boşuna masraf olmasın size. Çünkü benimki emekliyır artık, koltuga tutunup kalkıyor iki aya kadar yürür, dılayısıyla hep evdeki diğer şeyleri keşfetmeye çalışıyor. Sesli ıyuncaklar bizim dikkatimizi çok çekiyor. Yinede karar sizin, çok masraf yapan biri olarak üzülürüm gereksiz bişey almanıza

Aaa cok azmis aralari:) bizim kiz tembel ne dis cikartti ne emekleme var daha emeklemeye niyeti yok o yüzden bi umut oyalansin istiyorum ama dediginizde dogru.duruma gore muzikli parca calisiyorsa ve belirleyeceginiz fiyata gore bi karar veririm. Alip da ise yarayan ve yaramayan oyuncak vs ile ilgili haberdar edelim birbirimizi aylari da ayni kizlarimizin ) mesela dogumgunune aktivite masasi almayi dusunuyorum aldiniz mi ya da etrafinizda kullanip da yorum yapan var mi?

Tamam canm haberleşiriz hep:)) bende aktivite masası almak istiyorum daha almadım araştırıyorum, sanada haber veririm. Bizim iki dişimiz çıktı:)) bizimkinden bir hafta büyük arkadaşımın oğlu ve yürüyor maşallah:)) birden hareketleniyorlar zaten:))

canım bendede var aynısı 1 ay olmadı alalı bütün fonksiyonları çalışıyor benimkinin sizin aklınızdan geçen fiyat nedir acaba ?

canım bendede var aynısı 1 ay olmadı alalı bütün fonksiyonları çalışıyor benimkinin sizin aklınızdan geçen fiyat nedir acaba ?

Canim ürün sizin ne de olsa siz düşündüğünüz rakami soylerseniz ona gore anlasiriz:) deniz arkadasimla da gorusuyorum bir yandan acikcasi hangisi daha uygun olur ise onu alirim cunku benim kiz biraz buyudu pek uzun vadeli olmayacak tabi bi de ons ilgisini ceker:) sizde de mi ayni sorun ilgi cekmeme durumu oldu?

Arkadaslar farkindaysaniz ben de ariyorum ve bunun icin konu actim zaten uyesiniz siz de ayri baslik acin.

Tamam canim bilmiyordum kusura bakma burdan bakarsin o zaman. Ama ayrica baska bisey icin konu acmak istersen yeni konu ac kismi oluyor sayfanin en basinda ordan acabilirsin.

Canım bişey sorcam Duru oturabiliyor dimi? Neden soruyorum çünkü, oturunca oyun halısının çubuklarına kafası değiyor ve rahatsız oluyor.yine tekrarlıycam gel beni dinle boluna masraf yapma :)) oyun halısı yerine oyun parkı, treni, sesli oyuncaklar vs al, bir aya kalmaz hareketlenir çünkü. Oyun halısı yerde yatan bebekler için daha ilgi çekici.

Canım bişey sorcam Duru oturabiliyor dimi? Neden soruyorum çünkü, oturunca oyun halısının çubuklarına kafası değiyor ve rahatsız oluyor.yine tekrarlıycam gel beni dinle boluna masraf yapma :)) oyun halısı yerine oyun parkı, treni, sesli oyuncaklar vs al, bir aya kalmaz hareketlenir çünkü. Oyun halısı yerde yatan bebekler için daha ilgi çekici.

aa evet canım oturuyor doğru söylüyosun hiç bu şekilde düşünmemiştim. beni masraftan kurtardın:) kesinlikle ikna oldum şimdi:)

aktivite masası aldın mı ya da almayı düşünüyor musun peki?

Back