Playgro mutlu çiftlik oyun halısını 2 ay önce aldım. Oğlum dönmeye ve hareketlenmeye başladığı için sadece 1 ay kullanabildi. Tertemiz ve hiç bir deformesi yoktur. Fiyatı 90 TL
Lansinoh elektrikli çift sağımlı göğüs pompasını 2 ay kullanabildim. Onda da hiç bir sorun yoktur. Ayrıca ekstradan 4 adet lansinoh süt saklama kabı vardır. Fiyatı 110 TL Eki Görüntüle 1210359
Playgro mutlu çiftlik oyun halısını 2 ay önce aldım. Oğlum dönmeye ve hareketlenmeye başladığı için sadece 1 ay kullanabildi. Tertemiz ve hiç bir deformesi yoktur. Fiyatı 90 TL Eki Görüntüle 1210332
Lansinoh elektrikli çift sağımlı göğüs pompasını 2 ay kullanabildim. Onda da hiç bir sorun yoktur. Ayrıca ekstradan 4 adet lansinoh süt saklama kabı vardır. Fiyatı 110 TL Eki Görüntüle 1210359
Geçen sene İkeadan aldığım ve yaklaşık 10 ay kadar kullandığım Snıglar alt açma masasını satıyorum. Ürün 72x53 cm boyutlarında masif kayın ağacından üretilmiştir. Gerçekten çok işime yarayan bir üründü. İkeadaki şuanki fiyatı 129 TL dir. Ben 80 TL ye satıyorum. Hiç bir deformasyon yoktur.