Platonik aşkı nasıl unutabilirim?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.269
2.190
133
Kızlar daha önce hic sevgilim olmadı.bu şekil platonik takıldım genelde.teklif edenleri de ben istemedim.Şu an 22 yasındayım okulum iki ay sonra bitecek.iyi bir meslek elde ettim cabalayarak ve de 3 aydır hoslandıgım biri vardı tanışmıyorduk ama onun da dikkatini cektigimi sanıyordum.ama takip istegimi bekletti ben de geri aldım filan.ama sorun şu.artık bu yalnızlıktan sıkıldim nedense.ben de sevilmek istiyorum.ve de son hoslandıgım kiside tam aradıgım özellikler oldugunu ondan iyisini bulamayacagımı dusunup sabirsizliga düsüyorum hep.bana ne tavsiye edersiniz?

Bir erkeği merkeziniz yapmayın . Tecübesizliğinize dayanarak söylüyorum biriyle çıktıktan sonra eğer size kötü biri denk gelirse ona sabır göstermeye dayanmaya katlanmaya onu sindirmeye çalışıcaksınız benimde başıma geldi onu merkezine koyunca diyorumki ne çok safmışım aşık olunca unutmuştum herşeyi onsuz yapamam o mükemmel diyordum kaybedemem falan filan ne oldu sonuç aldattı üstüne üste çıktı beni terketti sonuç bu kısaca hoşlanmışsınız ama tek insan o değil sonuçta kader kısmet meselesi bu belki 30 yaşınızda bulacaksınız karalara bağlamayın korkmayın daha 22 yaşındasın bende 21 im ama sınava hazırlanıyorum mesleğim olurmu kafasındayım kazanırmıyım gibi bir erkeğe muhtaç değiliz bir erkeğinde peşinden koşmayın lütfen kötülük gördüğünüzde sınır koyun gerektiğinde gururlu olup gitmeyide bilin

Evet dedigin gibi yaptım.once istek attım.baktım takipcisi arttı beni umursamadı.istegi geri aldım.kendini çok da önemli görmemeli

Platonik farklıdır, sen o kişiye değil, hayalindeki kişiye aşık olursun.
Hayalindeki o adam kusursuzdur. Ama bu büyük aşkınla bir gün başbaşa kalsan belki arkana bakmadan kaçarsın.
Boşanan insanlara sormak lazım, kaç tanesi hayatının aşkını bulduğunu sandı, mutluluktan uça uça evlendi ve sonra neden bu aşamaya geldi? Ben söyleyeyim, uzaktan baktığında aşık olduğu adam, onu üzdü, kırdı ve zamanla o mükemmel insan hayali yıkılıp gerçeklerle karşılaşıldı...
Velhasıl, tanımadan karar verme...

Bazen tanımadığımız insanlar bize çekici gelir. Onları tanımak isteriz, gözlemlerimizle hareket ederiz. Daha önce sevgilinizin olmaması bunun en büyük sebebi bence, tam olarak aşık olduğunda nasıl hissedeceğinizi bilmiyorsunuz. Kendinizi kasmayın, bir ilişkiye herkesin ihtiyacı var ama abartmayın, zamanı geldiğinde bu hissi de yaşayacaksınız.

Evlenemeden once platonik asik oldugum biri vardi ama ne ask cocukken en son 10 yasindayken gormusum ama 14 yildir sosyal medyadan takip ediyordum hergunum onu dusunerek geciyordu insan gormedigi birini nasil sevebilir ki sevdim cokda guzel sevdim onu kimse benim gibi sevemezdi . Hayaller kurdum ama sonunda anladim ki onu gozumde cok buyutmusum .kendi kafamda vir karakter olusturmusum onun icin . Zor oldu unutmam amaunuttum guzel bir ani olarak kaldi bende . Bana biraktigi en buyuk hediye ise onu dusunup kendimi strese sokmamdan dolayi yuzumde cikan gül hastaligi

Platonik aşk aslında var olmayan, kafanızda bir kişiye yüklediğiniz anlamdır. Uzaktan hayran olup senelerce sevebileceğiniz birinden gerçek anlamda tanır tanımaz soğuyadabilirsiniz. İnsanlarla henüz ciddi ciddi ilişki yaşamadan buna aşk demeyin bence.

Evet zaten sorun bu.hayallerimdeki kisiyi tanımak istedim ama buna firsat verecek bir ortam olmadı.o sebeple elde var gozlem oluyor.ve merak ediyorum.oysaki nasil birisi oldugunu bilsem belki vazgecicem

Vay be 14 yıl demek.iyiymis

Unutmalisin yeni birilerini girdir hayatina yoksa cok yanar canin çok

Aynn bnde 6 yıl sevdim karşılıksız bna verdigi en büyük hediye de pismanliğim oldu

Vay be 14 yıl demek.iyiymis
Bi gun annesi geldi ogluma kizinizi istiyoruz dedi ben bir mutlu oldum hsvlara uctum o anki mutlulugumu tarif edemem bi kac kere telefonda konustuk kendisiyle askerden donuste istemem olsun dedi ailesi 1 sene gelmesini bekledim sonra o askerde baskasini bulmus gelince olmaz o is demis

Gerçek bir kişiden etkilenip gerçekten birşeyler yaşadığınızda unutacaksınız.
Zamana bırakın unutmak için de çaba göstermeyin.

Hergün platonik aşkınızla ilgili bir konu açtığınız sürece pek unutabileceğinizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…