Platonik aşk sizce açılmalı mıyım?

Aynı köyden olduğunuz için açılmanızı tavsiye etmem şahsen. Red cevabı alırsanız bir daha görmeme ihtimaliniz yok. Üstelik dedikodu yapar mı, o yapmasa birine söyler tüm köy saçma sapan haberdar olabilir. yine de siz bilirsiniz tabi.

açılacak bir durumun yok ki. bence bu tip konularda kendi hislerini iyice ölçüp tartman lazım. değmeyecek bir his için açılıp da karşı tarafın egosunu şişirmek gereksiz geliyor bana. bana göre anca aşkından çok ölüp bitiyorsan açılma olmalı yoksa kalmalı yani.

Ben olsam adım atmazdım, çünkü geçen sürede karşı tarafın bana yakınlaşması hatta biraz zaman sonra her gün mesaj atması gerektiğini düşünürdüm. Konuşmaya bir süre daha devam edin bakalım

İlk adımı kadınların atmasına karşı değilim de
Böyle hiç ondan bir şey yokken açılmak gereksiz olur
Reddeder muhtemelen
Bile Bile lades demek olur

Birkaç yıl önce benim de başıma gelmişti. Biri vardı her gün arar sorardı, her dakika konuşuyorduk, aşırı ilgiliydi, sürekli evlilik muhabbeti yapıyordu vs. Ondan başkasına selam verdiğimi bile duysa kıskançlık krizleri geçirip adamları dövmekten bahsederdi, bağırıp delirirdi falan filan. tuhaf biriydi. Tabi bu kıskançlık krizlerinden hoşlanmazdım ama adamdan hoşlandığım için onun da bana karşı boş olmadığını düşündüm. En sonunda kendisine duygularımı açtım ve "ya ben seni arkadaşım olarak görüyorum" dedi sizinki de eğer isteseydi kendisi açılırdı zaten, erkeklerin ilgisine güvenip de kendinizi açmayın bence. Çünkü bazen sadece vakit geçirmek için sizinle konuşuyorlar. Sonu hüsran olabiliyor.

Ben adım atmazdım, bu konularda biraz keskinim, kadın sinyal yakar erkek bunu değerlendirip olayi ilerletir, yani "bence" böyle olmalı.
Adım attığında karşılık verecek kadar hissi, ilgisi varsa o adım atsın.

Yani pek sinyal yakamadım onu da nasıl yapıcağımı bilmiyorum

Ben de aynısını yaşamıştım, kadınlara ilgi manyağı derler ama erkek ilgiyi yakaladı mı sömürmeden bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…