- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
- Konu Sahibi hurremqueen
-
İleriye tasımak istese yapardı.İstememis.İlk takipleştiğimde çoğu hikayeme beğeni atıyordu başta bende bi düşündüm acaba ilgisi var mı falan diye ama ara ara snaplere cevap attıkça konuştukça beğeni atmamaya başladı ben de tam anlayamadım
Valla ben senelerdir anlayamadım bir türlübu erkekler niye böyle yaLogistics
Ben adım atmazdım, bu konularda biraz keskinim, kadın sinyal yakar erkek bunu değerlendirip olayi ilerletir, yani "bence" böyle olmalı.Merhabalar bu konuyu açmak için hesap açtım normalde kk’da dolaşan biriydim sizlere bir konuda danışmak istedim.
Ocak ayından beri birinden hoşlanıyorum aslında tam hoşlantı değil ama bana göre olduğunu düşündüğüm biri var. Aynı köylüyüz hatta ilkokul arkadaşım kendisi :)
Sosyal medyada takipleşiyoruz hatta snapchat uygulamasında da her gün toplu snap atıyorum arkadaşlarıma ve ona.Aynı şekilde o da bana atıyor.Hatta bazen o bana cevap yazıyor ben ona cevap veriyorum konuşuluyor ama devamlı değil bir yerden sonra cevap verilmiyor ve konuşma bitiyor.Bir ara da instagramda hikayelerime beğeni atıyordu. Benimle ilgileniyor falan diye düşünmüştüm şapşal gibi
Fakat kendisi sanırım aşk acısı çekiyor. Paylaşımları dramatik ve ayrılmış birinin yapacağı türden paylaşımlar.Bir canlı yayınında biri aşk acısı çektiğine dair imalarda bulundu.Hatta bende bir kere bir tane snapine cevap vermiştim bu nasıl şarkılar aşk acısı mı çekiyorsun diye aşık olacak birini bulamadım demişti pek inanmadım
Sorunum şu hem aşk acısı çektiğini düşünüyorum hem de aynı köylüyüz laf söz olsun istemem. Açılmayı düşünüyorum fakat bunu nasıl yapacağımı hatta yapıp yapmama konusunda da kararsız kaldım.
Siz olsanız nasıl bir adım atardınız?
Yani pek sinyal yakamadım onu da nasıl yapıcağımı bilmiyorumBen adım atmazdım, bu konularda biraz keskinim, kadın sinyal yakar erkek bunu değerlendirip olayi ilerletir, yani "bence" böyle olmalı.
Adım attığında karşılık verecek kadar hissi, ilgisi varsa o adım atsın.
aynı köylü olmasak belki açılabilirdim en son ihtimal ama aynı köyden olmak sıkıntı gerçektenKadın açılınca olayın büyüsü kayboluyor sanki denemistim ve başarısız olmustum.
Aynı köylü olmakta var işin içinde
Ben de aynısını yaşamıştım, kadınlara ilgi manyağı derler ama erkek ilgiyi yakaladı mı sömürmeden bırakmaz.Birkaç yıl önce benim de başıma gelmişti. Biri vardı her gün arar sorardı, her dakika konuşuyorduk, aşırı ilgiliydi, sürekli evlilik muhabbeti yapıyordu vs. Ondan başkasına selam verdiğimi bile duysa kıskançlık krizleri geçirip adamları dövmekten bahsederdi, bağırıp delirirdi falan filan. tuhaf biriydi. Tabi bu kıskançlık krizlerinden hoşlanmazdım ama adamdan hoşlandığım için onun da bana karşı boş olmadığını düşündüm. En sonunda kendisine duygularımı açtım ve "ya ben seni arkadaşım olarak görüyorum" dedisizinki de eğer isteseydi kendisi açılırdı zaten, erkeklerin ilgisine güvenip de kendinizi açmayın bence. Çünkü bazen sadece vakit geçirmek için sizinle konuşuyorlar. Sonu hüsran olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?