- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
hanımlar yardıma ihtiyacım var bir öğrencimin uzun zamandır ilgisi olduğunu farkediyordum ( sınıf arkadaşları biliyor ve sürekli dikkatimi ona çekmeye çalışıyorlardı) o sınıfları 3 hafta için başka bir hoca aldı şimdi tekrar ben gireceğim.. başka sınıfta ders işlerken çocuklar o çocuktan söz açtılar ben anladım lafı oraya getireceklerini önemsemiyormuş , duymamış gibi yaptım.. ben ilgilenmeyince de platonik hocam platonik diye ekledi.. ne diyeceğimi bilemedim ben olay çok önemli değil kendi aralarında takılıyorlar diye düşünüyordum yayılmaya başlamış durum
çocuk çok saygılı,hiç bir şekilde terbiyesizliğini görmedim ve derste çok ilgili (diğer derslerde en arkada uyuduğunu sööylüyorlar sürekli) ..mesafeliyim zaten her zaman ama bu olayı iyice dallandırıp budaklandırmaya başladılar artık görmezden gelemeyeceğim.. ne yapabilirim sizce çocuğun gururunu kırmadan tepkimi nasıl koyabilirim.. hoş çocuğun bişey dediği yok kızıyor arkadaşlarına ama diğerleri susmuyor bir türlü .. kızmak çözüm olur mu ??? çok takıldı kafama ....