Arkadaşlar CC krem diye bir ürün çıkmıış aranızda kullanan var mı? Açıkçası bir kaç ay önce duymuştum kore menşeili bir krem bb kremi gibi ama daha üstün özellikleri varmış. BB kremi gibi sadece renk kapatma özelliği olmayan lekeler için onarıcı cilde aydınlık ve parlaklık veren leke ve izleri açabilen ve besleyen bir ürün olduğu yazıyor. BB kremi kullandım nivea rimmel vs bir çok ürün hiçbirinden memnun kalmadım missha perfect diye koreden satın aldığım bb kreminden ise çok çok memnunum aslında bitti 2.sini aldım lekeleri vs cidden kapatıyor uzun süre kalıyor ve cilt tonumun en az 3 ton açık rengini sürmeme rağmen muhteşem duruyor. CC kremini merak ettiğim için yine koreden platinum cc cream sipariş ettim denemek için ama aranızda deneyen olduysa tecrübelerini yazarsa çok sevirinim.
Lekeleri yok etmek için bir çok yöntem denedim karbon peeling, kimyasal peeling, prp vs çok işe yaramadılar. Ebson bir kaç doğal yöntem (piriç suyu vs ballı muzlu vs..) onlarda sadece lekelerin biraz rengini açtı ama tabi kahrolasıcalar açılsa bile güneş kremleriyle gezmeme rağmen bi bakıyorum yine koyulaşmışalr
En azından kapatabilmek adına bb krem kullanıyorum ama CC kreminin ne derece etkisi olur bilemesemde onuda deneyeceğim :)