• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama platinden kurtulmak yardım :( resimli

sena9797

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
752
1.075
63
27
arkadaşlar 19yaşındayıö büyük bir hata ettim dipler gri uçlar platin ombre yaptırdım :( kuaföre turunculardan kurtulmak istiyorum demiştim bembeyaz kaldı kafam valla dışarı çıkamıyorum en azından loreal majirel veya igora 8.1ile boyasam mı 7.1 sürsem direk çok koyu mu olur

Resim yükledim yardımlarınızı bekliyorum istediğim ton küllü kumral tonlar

Eklentiler

• IMG_0596.JPG
    IMG_0596.JPG
    30,2 KB · Görüntüleme: 451
8.1 fark yapacağını sanmam 7.1 ise bir iki yıkamaya akacaktır. Platin saça bence küllü boya vurmayın yeşerme yapar.. direk 6.0 koyu kumral boyayın birkaç yıkamaya akarak açık küllü kumral tonlarında olacaktır. Sarı saçtan boya hemen aktığı için diyorum.. ama çokk koyu olur korkusu varsa 7.0 boyayın ama dediğim gibi birkaç yıkamaya tekrar sarı olur

Mavi'nin dediği gibi ana tonda boyayın 6.0 iyidir. Eğer küllü ton kullanırsanız kesinlikle yeşerir ve akması zaman alır.

8.1 fark yapacağını sanmam 7.1 ise bir iki yıkamaya akacaktır. Platin saça bence küllü boya vurmayın yeşerme yapar.. direk 6.0 koyu kumral boyayın birkaç yıkamaya akarak açık küllü kumral tonlarında olacaktır. Sarı saçtan boya hemen aktığı için diyorum.. ama çokk koyu olur korkusu varsa 7.0 boyayın ama dediğim gibi birkaç yıkamaya tekrar sarı olur
Mavi'nin dediği gibi ana tonda boyayın 6.0 iyidir. Eğer küllü ton kullanırsanız kesinlikle yeşerir ve akması zaman alır.

merhaba kızlar öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim ama 6.0 veya 7.0 tonları içinde turunculuk barındırıyor ve saçımı zaten turunculuklardan kurtulmak için bu kadar açtırdım :halay:

Ben en iyisi 7.1 ile boyayım geld i bir cesarett sonuçları merak eden olursa yeni halinide paylaşabilirim burdan :KK16:

Canım 5.0 6.0 7.0 bunlar ana renklerdir, saç açıktan koyuya boyandığında saçı turunculaştırmaz doğal renk verir. 8.1 8.3 8.4 vs bunlar pigment içeren renklerdir saçı pigmentli bir renkle boyarsan saçların platin olduğu için o pigmenti yoğun şekilde alacaktır. Yine de sen bilirsin... Her halukarda 2-3 yıkamada akar tabii...

arkadaşlar 19yaşındayıö büyük bir hata ettim dipler gri uçlar platin ombre yaptırdım :KK43: kuaföre turunculardan kurtulmak istiyorum demiştim bembeyaz kaldı kafam valla dışarı çıkamıyorum en azından loreal majirel veya igora 8.1ile boyasam mı 7.1 sürsem direk çok koyu mu olur

Resim yükledim yardımlarınızı bekliyorum istediğim ton küllü kumral tonlar
Saç rengin çok güzel olmuş ya
Onu demeye geldim :)

Sacinin rengi cok guzel degistirme bence. Koyulastirmak kolay. Simdiki rengi bulmak zor. Cok modern gozukuyor..

Sacinin rengi cok guzel degistirme bence. Koyulastirmak kolay. Simdiki rengi bulmak zor. Cok modern gozukuyor..
Merhaba teşekkür ederim ama 19 yaşındayım şuan bu sac rengi için sanırım bir 5 senem daha var ondan birazcık koyulaştırıcam Yen'i rengini de konuda paylaşıcam Cnm tşkler

Kızlar bugün kargom geldi aldığım boyaları söylüyorum igora 8.00 doğal açık kumral ve 8.1 küllü kumral saçım zaten açık olduğu için %20lik oksidan kullanarak boyayacağız bakalım sonuçları paylaşırım :KK15:

küllü hiç karıştırmasaydın keşke canım saçın küllüymüş zaten yeşillik akar bi kaç yıkamada ya bi kaç kere yıkan bakalım akmazsa cila falan yaptırabilirsin yeşilliğe yapılıyo sanırım tam bi bilgim yok araştır istersen

Back