Saç Rengi ve Saç Boyama Platin sarısından küllü sarıya geçiş nasıl olur?

Erosion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
29
5
33
Kızlarr merhaba hepinize,
Hemen konuya girmek istiyorum. Benim saçlarım platin röfleliydi ve çok güzel duruyordu. Ama 2 ay önce birden aklıma esti ve hepsini sık platin röfle yaptırdım. Şuan saçlarım yumurta sarısı gibi dümdüz tek renk oldu ve hiç memnun değilim. saçlarımı daha modern bi görüntüye kavuşturmayı düşünüyorum. Küllü açık sarı tonları aklımdaki. Diplerini de biraz daha koyu olsun istiyorum. Plantinden küllü sarılara geçiş olabiliyor mu.? Beni daha yumuşak göstercek tonlar istiyorum yani ekte gösterdiğim fotoğraf gibi. Bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-22-19-04-02.png
    Screenshot_2016-02-22-19-04-02.png
    208,5 KB · Görüntüleme: 623
platin kadar açık olmasada yoğun sarıydı saçlarım.yanlış kuaför uygulaması( fırça izleri turunculaşmalar vs. ) yüzünden dipleri koyulaştırmak zorunda kaldım.
loreal 6.1 + bezelye tanesi kadar akos boyanın mavisi + ceviz kadar da nevacolor 9.01 gümüş gri karıştırdım
çok az da %40 volümlük oksidan ekledim kutudan çıkanın haricinde.

saçlarımı önce ortadan ikiye ayırdım ve sadece ayrım çizgisine uyguladım boyayı.daha sonra bi taraftan önden başlayarak dikey olarak saçlarımı tutam tutam ayırıp dipleri koyu olmasını istediğim uzunluğa kadar boyadım.

aynı formülü 7.1 ile açık küllü kumral olarak yada 8.1 ile küllü sarı olrak yapabilirsin böylece geçişler yumuşar dipler koyulaşır.

X