• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin Sarıdan Kızıl Saça Geçmek İstiyorum Sorularım Var=(((

CerenVictoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
121
1
46
Aydın
Merhaba arkadaşlar benim saçım platin sarı ve dipleri 6 cm kadar çıktı doal saçlarım kumral.
Kızıl yapmak istiorum Meyra diye bi sanatçı var onun renginde şimdi ben boya alsam kızıla boyasam diplerle sarı saçın aldıı kızıl arasında nasıl bi renk farkı olur???
ya da platin olan bölümü kahveye boyayıp 1 hafta sonra kızıla boyasam her yer aynı renk olur mu en azından birbirine yakın tonda olur mu????(özellikle buna cevap alırsam sevinirim)
ve hangi marka boyayı önerirsiniz ya da kuaföre mi gideyim???

onun saçları bakır kızıl saçların tutar evde yapsan ama hemen akabilir önceki rengin baya açık olduğu için saçların çok koyu kumral değilse doğal oldukları için tutarlar dipleri ilk önce boyarsın tarcın bakırın içine yarım tüp bakır alevi koyarsan o renk elde edersin

platin üzerine direk kızıl yapman büyük hata olur bir haftada akar boya ve aradaki renk farkı ciddi olur bir kat koyu renk (mesela kestane) ya da kızıla yakın bir renk (fındık kabuğu hatta bu daha kolay bir renk belirgin fark kalmaz muhtemelen) boyar bir iki hafta sonra da kızıla boyarsan daha risksiz bir iş yapmış olursun

teşekkür ederim annb ve zemheri =D
fındık kabuğuna boyayıp bi iki hafta sonra bakır kızılı yapiim o zaman =D
önerebileceğiniz bi marka var mı?? kızılı kuaföre yaptırırım ama kahve boyayı kendim yapıcam. :66:

Back