• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin sarıdan açık kumrala dönmek istiyorum yardım edin

cicime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
105
1
96
43
İzmir
Saçlarım çok açık renk sarı artık sıkıldım daha önce biraz koyultmayı denemiştim ama
maalesef griye yakın ton olmuştu tekrar oryel sürmüştüm.
Fotoğrafımıda koydum sizce açık kumral nasıl yapabilirim kızlar evde kendim yapmak istiyorum
küllü tonmu kullanmalıyım yoksa normal açık kumralmı

Eklentiler

• $SARI.jpg
    $SARI.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 3.484
Son düzenleme:
eger sacını tam ıtedıgın renk yapamıyorsan bı tane kumral al ama koyu kumral olsun koyu ıstıyorsan sadece tupu sacına sur yanındakını kullanma sıvı seyı 30 dk bekle sacın ıstedıgın ren oluyo buna jıla denıyo kesın sonuc verıyor ger pısman olursan koyu oldu dıye bı ton acıgını al ve dedıgım gıbı kullan

yalnız saçım fotodakindende biraz daha sarı o geçen seneki fotomdu.Dediğin yöntemi uygularsam yine grileşme olurmu acaba benim amacım çok açık kumral olsun önlerdnde bazı yerleri balyaj gibi sarı bırakmak istiyorum

hıc bısey olmaz cunku bu kuaforlerın uyguladıgı bısı yanı sacın platın yapılırken grı olursa sadece acık kumral boyayı sıcısı olmadan surunce sac koyulsıyor eger daha koyu yapmak ıstırsan koyu kumral sur onlerını bırakırsın cok basıt bısı hıc kuafore gıtmeden de bu uygulanabılır mesela benımsaclarımda sarı sacımı acmak ıstedıgımde 1 ton hemen 2 dkkada suruyorumacık renk sarıyı hemen acılıyor ve yıkıyorum acılınca ama yınede kendın bılırsın amabır rıskı yok

bugün sabredemedim 7.0 kumral boya alıp saçlarımı oksidanıyla birlikte boyadım pek açık kumral olmadı ama yinede hoş bir renk çıktı ortaya nasılsa yıkandıkça boya akacak renk açılacak.saçımın tamamını boyadım yarın önlere balyaj atıcam nasılsa evde oryalim vardı hemde yarım kilo :)

nasıl yanı o açık renk sarı saçı sen evde kendınmı yaptınnn kafamçokkarıştı

benimde saçım platin son 2 senedirde hep düz boyatıyorum ve çok sıkıldım boyatmaktan da kuaförlerden de.. kendim açık kumrala boyamak istiorum ya da açık kahve böle bakıra yakın renkte olabilir kararsızım :) kendim boyamaya cesaret edemedim siz nasıl yaptınız ? tutarmı bide korkuyorum sonuçta dipleri koyu renk benim.. bilmiyorumkismile

platin sarı saçlarımı dün açık kumrala boyadım gri bir renk oldu şimdi şapkayla dolaşıyorum resmen :( nasıl düzelticem rengi nasıl kapatıcam bilmiyorum :( Loreal sakın deneme derim ben :(

bende denedim 1 hafta önce allahtan bi tutam aldım da denedim aynen gri oluo çok kötü :çok üzgünüm: şimdide hint kınası yapmayı düşünüyorum bi an önce değiştirmek istiyorum platin saçımı öyle yıprattı ki .. napıcam çok kararsızım :uhm:

slmm arkadaşlar platin saçları olanlara duyrulur :) saçımı schwarzkopf çikolata kahveye boyadım tamamen kapattı önceden siyaha bile boyasam yeşil bi renk çıkıodu. ama bu boya gerçekten zor akıo. aradan bir ay geçti tabi aktı alttan sarılar gri gibi belli oldu hemen karamele boyadım ortaya sütlü kahve gibi çok şeeker bir renk çıktı hem çok açık diil hemde koyu diil kesinlikle tavsiye ederim.. gittiğim her kuaför karamel hayatta olmaz demişti 2 boyamada kendim yaptım :)hihoyyyt

ben saçlarımı grimsi yapmak için kaç 8 kere boyadım ama olmad ınası bi gri fotosunu koysanız

Back