• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama pLatin sarı.

Btsmtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
199
2
66
İstanbul
kızlar ben platin sarı istiyorum suan saçlarımda 2 aylık aık kahve var acıldı ama baya.
bursada bildiğinz bir kuaför varmı boyarken sacı yıpratmayan ama
daha önce boyattm acıcıyla actılar daha dogrusu cok yıprandı ve kızılımsı oldu ben tam sarı istiyorum ama kmse beceremyr tavsiye edecgnz biyer varsa cvp bekliyorum???

bursada bildiğim bir kuaför yok canım da saçındaki boya tamamen yokolmadan platin yapmaya kalkışma derim ben çünkü hiç boyanmamış bir saça uygulandığında bile kopartacak kadar hasar veriyor. en kaliteli oryal markası l'oreal ve igora diye biliyorum o ürünleri kullanan bir kuaförü tercih edersen daha iyi olur=)

bursada ki kuaförlere platin sarı yaptıran hiç arkadaşım yok ama inegöl'de bi kuaföre bir kaç arkadaşım gidip yaptırmıştı,
kızıl yada dorelik olmadan güzel bir platin sarısı yapıyor ve saçı yakmadan yani en azından arkadaşlarımın saçları öyle olmuştu
kuaför sedat diye birine gittiklerini biliyorum,zaten daha önce iş yeri bursadaymış sonra inegölde açmış.

Back