Saç Rengi ve Saç Boyama platin sarı ve ben

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslar ya googleden bakıyorum bakıyorum ıstedıgım renk yok.( platin sarı ıstıyorum ama öle sırf sarı değil yani platin sarının arsında kahve gölgeler olcak şekilde istiyorum kahve gölge gibi durcak bilen varsa o rengi bana bi sölesin ya da resim eklesin nolur.(anlatabilmişimdir umarım

Platin sarının arasında kahve gölge olmaz
Platin mat bir renktir
Kahve balyaj olur eğer olursa
Platine boyatıp aralara kahve boyatırsınız
Sanırım istediğiniz böyle bir şey

böle derken resim attınız sanırım ama goremıyorum ılgınız ıcın tesekkur ederım bu arada .)

Hayır resim aradım ama bulamadım
Böyle bir şey derken açıklamamı kastetmiştim :)
Ama bence platinin arasına kahve hoş görünmez
Daha koyu bir sarı attırabilirsiniz mesela aralara
Daha hoş olur diye düşünüyorum

anladım .)platın sarı arasına kahve dedıgım hanı ust taraflar ve arlar bıraz kahve oluyo hem bolece daha dogal bı gorunum oluyo resım eklemek ıstıyorum ama henuz yenıyım burada ve yapamadım hata verdı o yuzden elımden geldıgınce anlatmaya calıstım .) sızın dedıgınız aralara koyu sarı o zaman röfle gibi bişey oluyo sanırım

canım demek istediğin krepe balyaj olabilir mi

arama motorundan Taylor Swift in saç renklerine bak

resim ekleyecektim ama olmadı

aynen cnm ole ust tarafları kahve gıbı cok sagol
:) tabı bunu yaptırabılmek ıcın ıı bı kuafore gıtmek lazım :) sımdıkı saclarım da sarı gıbı ama yıkandıkca koyulastı sızce gıdermı kı bana taylor ın sac rengı ya.(

evet cnm bunun gıbı ama burdakı sarının daha acıgı platın olanı bak sımdı aklma geldı :) hanı cocuklar duymasındakı alex varya onun sacları gıbı

siz sanırım bade işçil in saç rengini istiyorsunuz....hani şu kuzey güney dizisindeki banu gibi...

yok cnm o cok sarı bak sunun gıbı bı renk ıstıyorum : aynen bu sekıl ıstıyorum cnm bı dergıde gordum kuafore o dergıyle gıtcem bundan yapın dıcem :) ama adı ne kı bunun platın sarı da sankı platının daha mı acıgı ne ??

mervecim istediğin renk en ii röfleyle olur bende sürekli röfle yaptırıyorum ve röflenin tonlarını çok seviyorum. bence röfle dene

cnm rofle den de tırsıyorum acıkcası cunku bı arkım yaptırmıs saclarını gorsen kece gıbı olmus ben de hıc dusunmedım rofleyı bu dergıden aldıgım kadının sac rengı cok dogal geldı bana cok hosuma gıttı bana gıder mı bılmıyorum ama.( cnm sence bu rengın adı ne pekı ??

Canım o kızın saç rengiyle benimki hemen hemen aynı sana benim saçımın fotosunuda koydum görmen için:) röfledeki bu uyum boyayla olurmu bilmiyorum ama olsaydı mutlaka denerdim 10 yıl olcak nerdeyse röfleli saçım hep, yıpranma konusuda evet yıpratıo ama bakım yaparsan sorun yok:) ben memnunum yani röfleden dene derim.

resımdekı sensen bunlarada bır bak sana yakısacagını dusunuyorum
http://www.muratkolukirik.com/wp-content/uploads/2010/10/Victoria-Backham-Sac-Kesim-Modeli.jpg
http://www.sacbakimi.org/images/sac_bakimi/debbiematenopouloss.jpg
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRi2MBh59bs3kdgzqG06VHyxHX7euvDA2RRkEQKs9a7S_WpYkc93w
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLrN54Yq5Bw_KLB-8h4tdcdoiKqYURmWrzra5w-aWgWkW-yaoVNA
ama saclarında kızılık var sanırım cıkolata kahve yada kumral bır renk boyalı gordugum ıtıbarı ıle kullu tonlarla kapaman lazım bu renklere ulasman ıcın.

Son düzenleme:

cnm evet sacların gayet guzle gosukuyo hıc de yıpranmamıs gıbı duruyo bence amam ıste sırf bole sarı bana gıdermı kuskularım var dıplerde hafıfı bu d,resımdekı bayan gıbı kahvelık olsa daha dogal durmaz mı sence hıc bı kuafor yapamazmı kı bubu zaten mezun olum su okuldan ole yaptırmayı dusunuyorum adam gıbı bı kuafore gıdıp 200 300 nese vercem vala ya buarada rofletı de dusunmeye baslamadım degıl valla sacların rengı cok hosuma gıttı hatta anneme de gosterdım evet evet bundan yaptır dıyo

cnm cok sagol ılgın ıcın ama saclarımda kızıllık yok kuafor boyadı vala sarımsı gıbı degıl ama hanı ısıkta ole oluyo gıbı ama kızıllık hıc yok kuafor hatta ust tarafımı sarı yaptı altı dha bı ton koyusunu yaptı gun gectıkce renk oturdu bu halını aldı hatta saclarımın uclarında anlamadım amam sarılık var resmen sarı ucları neden ole cozemedım kuafor exstra bısey de yapmamıstı halbukı bu arada benım en cok ılk resım hosuma gıttı rofle dımı cnm ılk resım ? ıkıncı resımde balyaj gıbı geldı boya oldugu cok bellı onun cnm ya ılk dha dogal sankı

melıssacım bu arada ben ucuncu bayanın sac rengının bıraz acıgını yaptırdım gun gectıkce sapsarı oldu resmen cıvcıv sarısı oldu o tonlardan tırsıyorum artık anlıcan

açık küllü platin yaptırabilirsin ama saçlarına açma boyama lazım istediğin çok açık bi renk bakım ister
bu zaten dediğiniz platin hatta küllü platin harika bi renktir.. başarılı
melıssacım bu arada ben ucuncu bayanın sac rengının bıraz acıgını yaptırdım gun gectıkce sapsarı oldu resmen cıvcıv sarısı oldu o tonlardan tırsıyorum artık anlıcan

bu fotodaki sensen saçında kızıllık var yok değil bunu kaybetmen içn küllü platin yapman gerek sarı papatyanın saç rengi işte küllü platin ama röflede genelde istediğin tonu tutturamıyorsun bence elindeki renkle git o arkadaşımın paylaştığı victoria beckham rengi harika..

cnm fotodakı evet benım amam cıddenkızıllık yok ben dogal sac rengımle gıttım yaptırdım bu rengı zaten bı kızıllık yoktu hala yok ısdıktan ole gozukuyo olabılır bu arada kullu platın rengıne baktım evet cok guzel cıdden cnm ama sırf platın yaptırcamı sanmıyorum ole cok sahte bı gorunum oluyo vıctorıa nın da rofle galıba dımı ? cnm bu arada su an dusunmuyorum bu rengı daha yasım 20 ıkı senen sonra mezun olum ole yaptırcam sımdılık bu renk ıyı yorumun ıcın tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…