slm kızlar benim bi sorum olacaktı cevap verirseniz sevinirim,benim uzun zamandır istedigim bir saç rengi galiba platin sarısı dedikleri oluyo ...böyle çok açık bir sarı yani beyaza yakın ama emin değılim eger platin sarısı değilse sizce kuaföre hangi renk demem lazım...
Kızlar merhaba ben de platin sarısı istiyorum yalnız saçlarım şuan kızıl kahve arası bir renk 4 senedir kızıl kullanıyordum kapatamadım da henüz ne yapmamaı önerirsiniz ?
bence ilk başta ne koyu ne de açık olan bir sarıya komple boyat.. Daha sonra , eğer ortadan ayırıyorsan bir sağa bir sola platin balyaj attır.. Yan ve arkalara da ara ara attır :) Ben ne tüm sarı boyayı, ne de balyajın yarattığı çizik çizik olan ve alttan siyah çizgi çıkan saçları sevmiyorumm... Böyle yaptırıcam ben :)
aslında ton güzel ama çok kızıl kızıl olmuş..
dipten yanması normal, saçını yıkamadan git kuaföre, kirli saça işlem yaparsa daha az yanar..
:mymeka: Arkadaşım bende yeni platin yaptırdımm full tek ton sadece tiplerde koyu kestane varr tenimde beyazzz çok güzell oldu çok beğendim ben. Kimisi çok beğendi kimisi çok açık olmuş dedi farklılığı kimseye benzememeyi seviyorsan kesinlikle full platin tavsiye ederim. Evet saç yanıo dipleri acaip hemde! Çünkü bu açıcıların içinde amonyak var ondan dolayı şekerim kaydirigubbakcemile3 Bende korkmuştum. Hatta saçlarım aynı tonda olması için 2 defa açıcı kullanıldı. Şuan mat 1 hafta içinde düzeleceğini sölediler ama bende böle mat olanı sevmiyorum :1no2: bende nasıl parlatabilirim die siteye bakmaya gelmiştim denk geldim :dance: Mujkk canım hiçç sıkma canını cidden istersen msnden konuşuruz cam açarım sana nasıl göründüğüne bakarsın kendine yakıştırırsan sende yaparsın çok güzel tavsiye ederim. yerimseniben
merhaba kızlar..saç rengim kestene,daha önce röfle yaptırarak kullanıyordum çokda
memnunum herkes çok beğenir çok yakıştığını söyler.bu sefer değişiklik yapmak istedim platin sarıya kaydı aklım.kuaför arkadaş istiyorsan dene içinde kalmasın dedi.yalnız açıcının yakmasından bahsetti,acı duyabilirsin yanma felan dedi..ben o derece olduğunu kestiremedim tabi..delikafaduldeninanın kafa derimde duyduğum yanmayı tarif edemem.delikafaduldenbiraz daha beklemesi gerekiyordu sanırım .ben yeter dedim yıkadık.yine sarı oldu fakat platin sarı değil.deneyen arkadaşlar acaba aynı şekilde sızı ve yanma duydularmı ?cahilliğime verinbenneyaptımki.yoksa bu gittiğim kuaförle alakalı bişey mi acaba?şimdi tekrar gidip biraz daha rengi açtırmayı düşünüyorum.önerisi olan arkadaşlar ve deneyimleri paylaşırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?