• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçlarına evde dip boyası yapanlar yardım !!!

Emosh

Seninle yeniden "Kızım"
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;
Ben 2,5 ay önce saçlarımı komple paketle platin sarısı yaptırdım kuaförde.Dipleride açık bir kahve yaptı isteğim üzere..Şimdi kendi doğal dibimde çıktı ve ben evde önce "koleston yoğun açıcı" ardından da "palette 10.1 açık küllü sarı" ile boyamaya karar verdim..Size sorum şu olucak: Kuaförün yaptığı platin böyle baya açık ama çiğ bir sarı zaten hoşuma gitmemişti..Ben bu kullancağım palette 10.1 rengi yıkamaya 10 dk falan kala tarakla komple yaysam uçlardaki rengim koyulasır mı yoksa bıraz daha çiğliğini alıp güzellerşir mi?
Yoksa hem açıcıyı hem boyayı son 10 dk kala komple tarasam Saçlarımda kopma, yanma vs olur mu?
Kimi yerlerde dip boya yaparken sakın platin olan kısma degmesın yazmışlar da korktum biraz..o kadar para verdim saç rengim sarıdan başka renge dönermi ki?

nasıl bi yöntem izlemelisin bilmiyorum fakat açıcıyı platin yerlerine değdirme bence. iyice yanabilir. platin kısımları sadece boyayla koyultman mümkün diye düşünüyorum.

ben saçımı sürekli 10.1 ile boyuyorm dipleri yıkarken zaten o cig sarılarada gelio ilk dumanlı açık gri gibi 2. yıkamada ise muhteşem bir beyaz elde etmiş oluosn 10.1 FAVORİMM dipleri cok yakıo hatta yara suan kabuk bagladı dun boyadm yine diplerimi ama harika yani (dipleri yakması hariç) 45 dk bekliorm..

ben saçımı sürekli 10.1 ile boyuyorm dipleri yıkarken zaten o cig sarılarada gelio ilk dumanlı açık gri gibi 2. yıkamada ise muhteşem bir beyaz elde etmiş oluosn 10.1 FAVORİMM dipleri cok yakıo hatta yara suan kabuk bagladı dun boyadm yine diplerimi ama harika yani (dipleri yakması hariç) 45 dk bekliorm..

Dediğin renk profilindeki renk ise cidden çok güzelmiş..peki açıcı kullanmadan bu boya ile açabiliyor musun diplerini? benim dipler koyu baya açıcanı pek sanmıyorum açıcısız..bir de merak ettiğim, saçım yine platin sarı kalsın istiyorum yani öyle altın ve ya dore olmasın ama 10.1 ile boyasam koyulaşmaz mı?yine platin olsun ama biraz daha güzel bir rengi olsun:(((

Dediğin renk profilindeki renk ise cidden çok güzelmiş..peki açıcı kullanmadan bu boya ile açabiliyor musun diplerini? benim dipler koyu baya açıcanı pek sanmıyorum açıcısız..bir de merak ettiğim, saçım yine platin sarı kalsın istiyorum yani öyle altın ve ya dore olmasın ama 10.1 ile boyasam koyulaşmaz mı?yine platin olsun ama biraz daha güzel bir rengi olsun:(((

evet cnm bu profilden daha açık suan saçım 10.1 sayesinde.. diplerininde platin olmaısnı istiorsan tek yapacaın bnmde yaptıgım gibi diplere açıcı kullanıcaksn once mesela palette 3 4 ton acan paketle koleston rofle setini karıştrıp bekletip ciğ bi sarı olucak onuda 10.1 ile cigliği alıp beyaz yapıcaksn ama bu 2 karışım dikkat et sarılarına cok gelmesin cnm yanmaz tabiki ama yıpranır cunku dipler hep saglıklı saç uçlar yanarsa yanar zaten uçlada işin yok :) kolay gelsn.

ha ayrıca bu sarıyı kendim evde bizzat elde ettim :) bana guvenebilirsn dipler fasa fiso kalıo artık kahve saçlarımı bu hale getirmei başarmış biri olarak bunu sölüorm senin zaten platinmiş süper dediklerimle ancak platin olur koyu saçına 10.1 dip vurursan elbette açılır kırar rengi ama yine dipler kumralımsı bi renk olur cok cok açılmaz o yuzden once dediğim 2 paketi karışrtır beklet açılsn ardındanda 10.1 ile 15 dk falan dur o cigliği alsn öptüm.

10.1 markası ne cnm boyanın
ben loreal excellence çokaçık doğalsarı 01 i kullanıyorum

10.1 markası ne cnm boyanın
ben loreal excellence çokaçık doğalsarı 01 i kullanıyorum

$3838824187464.jpg işte bu cnm

palette saçı yıpratmıyor dimi cnm :26:
bende bunu deneyim dip boyam geldiğinde

vallahi içine bide yeni cıkan 7 tane yag özü saç kremini koymşlar inanılmaz akıo saçlar normalde biilirsn cok acık tonlar platin ve 10 lar 11 ler sarılara gelince lastikleştirir bunda boyanın ustunde yag var resmen içine artık ne bakım yagı ek koymuşlarsa yumuşacık yapıor ben cok begeniorm paletteyi koleston mesela cok sertleştirio bnm saçları hele neva color :S direk lastikti platinlere boyardm kestirdm... garniere de ii aama abartıolar o boyayı (bitki özlü yok naturel boya falan) onlar hikaye zaten her boya aynıdır natureli falan olmaz da işte insanlara göz boyamaca

vallahi içine bide yeni cıkan 7 tane yag özü saç kremini koymşlar inanılmaz akıo saçlar normalde biilirsn cok acık tonlar platin ve 10 lar 11 ler sarılara gelince lastikleştirir bunda boyanın ustunde yag var resmen içine artık ne bakım yagı ek koymuşlarsa yumuşacık yapıor ben cok begeniorm paletteyi koleston mesela cok sertleştirio bnm saçları hele neva color :S direk lastikti platinlere boyardm kestirdm... garniere de ii aama abartıolar o boyayı (bitki özlü yok naturel boya falan) onlar hikaye zaten her boya aynıdır natureli falan olmaz da işte insanlara göz boyamaca

aynen cnmbenim ya kolleston kullanmıştım çok kurutuyor saçları,saçım zaten kuru dahada kurutmuştu,resimdeki saç rengimi çok güzel durmuş sende,
bu boya gri yapmıyor dimi yani kutudaki kadının saç rengi beyaza kaçıyor o yüzden
:26:

aynen cnmbenim ya kolleston kullanmıştım çok kurutuyor saçları,saçım zaten kuru dahada kurutmuştu,resimdeki saç rengimi çok güzel durmuş sende,
bu boya gri yapmıyor dimi yani kutudaki kadının saç rengi beyaza kaçıyor o yüzden
:26:

cnm komple sürmüceksinki zaten diplere yapıcaksn komple sürersen once dumanımsı bi rnk oluo zamanında bilemezdmki 2 yıkama sonrası o dumanlık beyaza dönecek oturur aglardm bida açıcı yapardm :1: sonra bigun açıcı yapamadm evden cıkmıodm o ara bi baktım o grilik yerini beyz sarılara yani o foto rengine bıraktı (komple saçıma küllü sarıları sürmedm diplere uyguluorm) yıkarken zaten heryere gelior bu küllü ole bir renktir dip yaptıysan bile yıkarken butun saçına iner onu once bilde :))) sonra ay hafif grili oldu napıcam deme grilikte cok hafif oluor ama geçiyor 2 yıkamaya bakar

cnm komple sürmüceksinki zaten diplere yapıcaksn komple sürersen once dumanımsı bi rnk oluo zamanında bilemezdmki 2 yıkama sonrası o dumanlık beyaza dönecek oturur aglardm bida açıcı yapardm :1: sonra bigun açıcı yapamadm evden cıkmıodm o ara bi baktım o grilik yerini beyz sarılara yani o foto rengine bıraktı (komple saçıma küllü sarıları sürmedm diplere uyguluorm) yıkarken zaten heryere gelior bu küllü ole bir renktir dip yaptıysan bile yıkarken butun saçına iner onu once bilde :))) sonra ay hafif grili oldu napıcam deme grilikte cok hafif oluor ama geçiyor 2 yıkamaya bakar

$67318_10151266287792315_1013628036_n.jpg bak mesela aradaki beyazlıklar ozmnlar griydi bildiğin yıkadıkça öle beyazlaştı bi örnek olsn bu resmim

çok sağolasın cnm benim tavsiyen için çok teşekkür ederim:16:

çok sağolasın cnm benim tavsiyen için çok teşekkür ederim:16:

bak bu fotomdaki diplerimde açıcı olmadan yaptıgım küllü sarımdır $Tam ekran yakalama 02.05.2013 054534.jpg seçim sana kalmş açıcıyla dip yaparsanız ustteki gibi beyaza yakın olur açıcısız yaparsanızda bu tonlar elde edersnz :) rica ederim cnm ne demk

valla süper görünüyor sende güzelsin maşallah:nazar:
harika yakışmış cnmbenim

cok tşkrler cnm saolasn ama son attıgım fotoda anladıgn üzre artık uzun saçlarım yok tabi onca açıcı mahvettim ama cıtcıt kullanıyorm uzun saç seviorm napayım :) sarıdanda asla vazgecemiyorum saç maceram burdaki herkesi inan sollar bu renkleri evde yapmak insanlar şaşırıo zaten kuaför ol diolar başka renkleri anlamam bi sarıdan anlıorm :d sende gzlsindir eminim sarı kullanıyosun sonuçta SARIŞINLAR HER ZAMAN BAKIMLI VE GÜZELdİRLER :))

cok tşkrler cnm saolasn ama son attıgım fotoda anladıgn üzre artık uzun saçlarım yok tabi onca açıcı mahvettim ama cıtcıt kullanıyorm uzun saç seviorm napayım :) sarıdanda asla vazgecemiyorum saç maceram burdaki herkesi inan sollar bu renkleri evde yapmak insanlar şaşırıo zaten kuaför ol diolar başka renkleri anlamam bi sarıdan anlıorm :d sende gzlsindir eminim sarı kullanıyosun sonuçta SARIŞINLAR HER ZAMAN BAKIMLI VE GÜZELdİRLER :))

aynen cnmbenim bende sarıdan vazgeçemiyorum
bu daha önce çekildiğim resim saçlarım platine yakın sarıydı

attachment.php

snra değişiklik olsun diye bakır kızıla boyattım ama alışamadım yine sarıya dönüş yaptım bende evde açtım saçlarımı yavaş yavaş:16:

aynen cnmbenim bende sarıdan vazgeçemiyorum
bu daha önce çekildiğim resim saçlarım platine yakın sarıydı

attachment.php

snra değişiklik olsun diye bakır kızıla boyattım ama alışamadım yine sarıya dönüş yaptım bende evde açtım saçlarımı yavaş yavaş:16:

HELAL OLSUN SANAdA BENdENSİN ;) HAHA

Back
X