Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçlarım gri oldu yardım

yosunlukek

Ejderhaların Annesi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
2.727
8.429
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce saçlarımı platin ombre yaptırdım . Çok severek kullanıyordum kuaförde haftada 1 mor şampuan kullan denildi ve bu hafta uyguladım ki ne göreyim saçlarım bildiğiniz tamamen griydi tüm ombrem mahvolmuştu küllü sarı falan değil bildiğiniz anneanne saç rengi beyaz ve gri karışımı bir saça döndü üstelik 1 dakika bile bekletmedim ne yapmam gerek nolur yardım edin :KK43:

Son düzenleme:
Benim saclarim platin sari beyaza donuk , haftada 1 mor sampuan yapiorum grimsi oluyor 1 haftafa akiyor , eski sarisi cikiyor .
Hangi marka kullaniyorsun , bir de senin ombren icin mor sampuana gerek yokmus bnce cunku sicak tonlar , burdan bakildiginda bekletmedim demissin ama , bekletilmis gibi duruyor. Tavsiyem her gun bol sampuanla yika akacaktir. Yani benim kullandigimda eski haline donuyor yikadikca

Benim saclarim platin sari beyaza donuk , haftada 1 mor sampuan yapiorum grimsi oluyor 1 haftafa akiyor , eski sarisi cikiyor .
Hangi marka kullaniyorsun , bir de senin ombren icin mor sampuana gerek yokmus bnce cunku sicak tonlar , burdan bakildiginda bekletmedim demissin ama , bekletilmis gibi duruyor. Tavsiyem her gun bol sampuanla yika akacaktir. Yani benim kullandigimda eski haline donuyor yikadikca
Hiç bekletmedim İnanın , kuaförden aldım loreal marka sanırım tekrar cila mı attırsam üzerine diyorum ama halihazırda ombreyi 1 hafta öbce yaptırdım inşallah dediğiniz gibi akar ama akacağa hiç benzemiyor beyaz gibi oldu saçlarım :KK43:

X