• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçlara dip boyasını evde yapanlar bakabilirler mi?

Laylumloy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
317
222
103
Iyi geceler kızlar:) yeni üye oldum siteye ve jet bir girişle hemen başlığı açtım:) saçlarımı 1 ay önce platin sarisina boyadim ve çok sevdim. Ancak hemen dipleri geldi (1 ay dipler için yeterince uzun bir süre aslinda)) tabi beni gören arkadaslarim durur mu daha ilk karsilasma aninda "selam canim" yada"nasilsin" vs demek yerine aa dip boyan gelmis hic olmamis, arada ucurum var, sacinin rengini degistir gibi cok guzel iltifatlarda bulundukları icin benim de moralim sifira düşüyor:))) kuaföre yeniden bir ton para dökmek hic istemiyorum acikcasi:) evde dip boyasi isini halleden arkadaslarimiz var midir acaba bana yardimci olacak:)

sacin eger cok koyuysa kullan ama evde yapman cok zor sen bir dene neva ile cunku acma orani yuksek

Platin saç dipleri için bir çok blogta kimisi garnier kimisi palette kullanıyor neva colour kullanan arkadaşlarda var yanlış hatırlamıyorsam biri ivory yani fil dişi 11 numaralı boya ile yapabiliyor yada 11 numara ekstra açık platin sarısı karıştırıp öylede boyayan var. Neva colour önermiyorum pek saçı çok kurutuyor diyorlar. Kısacası Garnierden yeni seriden 11.0 11.1 birde paletteden platin sarısı rengi var paletteye güvenemedim pek :) nevadanda dediğim renklere bakabilirsin

Platin saç dipleri için bir çok blogta kimisi garnier kimisi palette kullanıyor neva colour kullanan arkadaşlarda var yanlış hatırlamıyorsam biri ivory yani fil dişi 11 numaralı boya ile yapabiliyor yada 11 numara ekstra açık platin sarısı karıştırıp öylede boyayan var. Neva colour önermiyorum pek saçı çok kurutuyor diyorlar. Kısacası Garnierden yeni seriden 11.0 11.1 birde paletteden platin sarısı rengi var paletteye güvenemedim pek :) nevadanda dediğim renklere bakabilirsin
Canim iki baslikta da sorumu cevapladin cok sagol:) nevadan ben de fazla memnun kalmamistim aslinda garnierin 11.1 i cok guzel aslinda ama acicisiz ayni rengi vermiyo :(

Rica ederim canim :) garnierin ben 11.0 kullaniyordum onceleri diplerim geldiginde platin sarisina yakin bi tonda tutabiliyordu. Internettede zamaninda cok arastirmistim tek seferde daha iyi sonuclar olmustu onlarda 11 11.1 biraz her sacta ayni rengi veremiyor galiba :(

Canım kusurabakma tekrar cevap aticam platin renk uzerine soyle internette aklima bi fikir geldi turunculuk derken aslinda acildiktan sonra sacinda turunculuk varsa misal 1 tup ekstra acik platin yarim tupte ekstra acik kulluyu karistirsan o turunculugu goturucegini dusunuyorum yarim tup olma sebebi kullu sacta yeşermelere sebep olabiliyor ya o yuzden sadece rengini duzenlesin diye azicik kullanabilirsin diye dusundum :) birde kuaforlerde kullu platin sarisi yani grimsi tonlarda olan renkler icin silver sampuan diye gecen mor renkli sampuan var onun sactaki o turunculugu felan aldiginida soyluyorlardi kullanmadigim icin bilemiyorum ama her ombre balyaj krele gibi seylerde islem sonrasi o sampuan ile yıkıyorlar yine sen onu arastirip kullanda sacina kotu bir sey olsun istemem canım :)

Son düzenleme:
Canım kusurabakma tekrar cevap aticam platin renk uzerine soyle internette aklima bi fikir geldi turunculuk derken aslinda acildiktan sonra sacinda turunculuk varsa misal 1 tup ekstra acik platin yarim tupte ekstra acik kulluyu karistirsan o turunculugu goturucegini dusunuyorum yarim tup olma sebebi kullu sacta yeşermelere sebep olabiliyor ya o yuzden sadece rengini duzenlesin diye azicik kullanabilirsin diye dusundum :) birde kuaforlerde kullu platin sarisi yani grimsi tonlarda olan renkler icin silver sampuan diye gecen mor renkli sampuan var onun sactaki o turunculugu felan aldiginida soyluyorlardi kullanmadigim icin bilemiyorum ama her ombre balyaj krele gibi seylerde islem sonrasi o sampuan ile yıkıyorlar yine sen onu arastirip kullanda sacina kotu bir sey olsun istemem canım :)
Canim benim cok tesekkur ederim umarim acicidan sonra sacima bisey olmaz:* sonucu yazacagim buraya ilgin icin cok tesekkur ederim

Back