ben saçımı sürekli 10.1 ile boyuyorm dipleri yıkarken zaten o cig sarılarada gelio ilk dumanlı açık gri gibi 2. yıkamada ise muhteşem bir beyaz elde etmiş oluosn 10.1 FAVORİMM dipleri cok yakıo hatta yara suan kabuk bagladı dun boyadm yine diplerimi ama harika yani (dipleri yakması hariç) 45 dk bekliorm..
Dediğin renk profilindeki renk ise cidden çok güzelmiş..peki açıcı kullanmadan bu boya ile açabiliyor musun diplerini? benim dipler koyu baya açıcanı pek sanmıyorum açıcısız..bir de merak ettiğim, saçım yine platin sarı kalsın istiyorum yani öyle altın ve ya dore olmasın ama 10.1 ile boyasam koyulaşmaz mı?yine platin olsun ama biraz daha güzel bir rengi olsun((
ben saçımı sürekli 10.1 ile boyuyorm dipleri yıkarken zaten o cig sarılarada gelio ilk dumanlı açık gri gibi 2. yıkamada ise muhteşem bir beyaz elde etmiş oluosn 10.1 FAVORİMM dipleri cok yakıo hatta yara suan kabuk bagladı dun boyadm yine diplerimi ama harika yani (dipleri yakması hariç) 45 dk bekliorm..
Eki Görüntüle 769055 işte bu cnm
Eki Görüntüle 769055 işte bu cnm
palette saçı yıpratmıyor dimi cnm :26:
bende bunu deneyim dip boyam geldiğinde
vallahi içine bide yeni cıkan 7 tane yag özü saç kremini koymşlar inanılmaz akıo saçlar normalde biilirsn cok acık tonlar platin ve 10 lar 11 ler sarılara gelince lastikleştirir bunda boyanın ustunde yag var resmen içine artık ne bakım yagı ek koymuşlarsa yumuşacık yapıor ben cok begeniorm paletteyi koleston mesela cok sertleştirio bnm saçları hele neva color :S direk lastikti platinlere boyardm kestirdm... garniere de ii aama abartıolar o boyayı (bitki özlü yok naturel boya falan) onlar hikaye zaten her boya aynıdır natureli falan olmaz da işte insanlara göz boyamaca
aynen cnmbenim ya kolleston kullanmıştım çok kurutuyor saçları,saçım zaten kuru dahada kurutmuştu,resimdeki saç rengimi çok güzel durmuş sende,
bu boya gri yapmıyor dimi yani kutudaki kadının saç rengi beyaza kaçıyor o yüzden:26:
cnm komple sürmüceksinki zaten diplere yapıcaksn komple sürersen once dumanımsı bi rnk oluo zamanında bilemezdmki 2 yıkama sonrası o dumanlık beyaza dönecek oturur aglardm bida açıcı yapardmsonra bigun açıcı yapamadm evden cıkmıodm o ara bi baktım o grilik yerini beyz sarılara yani o foto rengine bıraktı (komple saçıma küllü sarıları sürmedm diplere uyguluorm) yıkarken zaten heryere gelior bu küllü ole bir renktir dip yaptıysan bile yıkarken butun saçına iner onu once bilde :))) sonra ay hafif grili oldu napıcam deme grilikte cok hafif oluor ama geçiyor 2 yıkamaya bakar
cnm komple sürmüceksinki zaten diplere yapıcaksn komple sürersen once dumanımsı bi rnk oluo zamanında bilemezdmki 2 yıkama sonrası o dumanlık beyaza dönecek oturur aglardm bida açıcı yapardmsonra bigun açıcı yapamadm evden cıkmıodm o ara bi baktım o grilik yerini beyz sarılara yani o foto rengine bıraktı (komple saçıma küllü sarıları sürmedm diplere uyguluorm) yıkarken zaten heryere gelior bu küllü ole bir renktir dip yaptıysan bile yıkarken butun saçına iner onu once bilde :))) sonra ay hafif grili oldu napıcam deme grilikte cok hafif oluor ama geçiyor 2 yıkamaya bakar
Eki Görüntüle 769072 bak mesela aradaki beyazlıklar ozmnlar griydi bildiğin yıkadıkça öle beyazlaştı bi örnek olsn bu resmim
valla süper görünüyor sende güzelsin maşallah
harika yakışmış cnmbenim
cok tşkrler cnm saolasn ama son attıgım fotoda anladıgn üzre artık uzun saçlarım yok tabi onca açıcı mahvettim ama cıtcıt kullanıyorm uzun saç seviorm napayım :) sarıdanda asla vazgecemiyorum saç maceram burdaki herkesi inan sollar bu renkleri evde yapmak insanlar şaşırıo zaten kuaför ol diolar başka renkleri anlamam bi sarıdan anlıorm :d sende gzlsindir eminim sarı kullanıyosun sonuçta SARIŞINLAR HER ZAMAN BAKIMLI VE GÜZELdİRLER :))
aynen cnmbenim bende sarıdan vazgeçemiyorum
bu daha önce çekildiğim resim saçlarım platine yakın sarıydı
snra değişiklik olsun diye bakır kızıla boyattım ama alışamadım yine sarıya dönüş yaptım bende evde açtım saçlarımı yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?