• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçımı koyu sarı yapmak için..

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Kızlar nolur yardım edin. Benim saçlarım platin sarısı çıtçıtlarımda öyle ben 2-3 ton koyu yapmak istiyorum .
Daha önce platin üzerine koyu sarı , bal köpüğü , ya da herhangi bir karışım boya uygulayıp memnun olan , tavsiye eden varsa acil cevaplarını bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

İstediğin rengin resmini eklersen, daha çok yardımcı olabiliriz.
$50619a31d7ce0-platin-sari-sac-tonlari-10.jpg Böyle bir renkten, Eki Görüntüle 599699 böyle bir renge geçiş yapmak istiyorsan eğer, koyu sarı boyayla, açık kumral boyayı karıştırıp saçlarına uygulaman gerekir. En başta sonuç istediğinden koyu çıkacaktır. Ancak akınca saç rengin istediğin kıvama erişecektir. Bu boyamanın ardından gelecekteki boyama rutinlerinde sadece koyu sarı boyayla boyarsın saçlarını.
Ancak sen direkt saçlarını koyu sarıya boyarsan, saç rengin aktığında zaten saçların platin kıvamına dönmüş olur ve boyaman hiçbir işe yaramaz.

İstediğin rengin resmini eklersen, daha çok yardımcı olabiliriz.
Eki Görüntüle 599698 Böyle bir renkten, Eki Görüntüle 599699 böyle bir renge geçiş yapmak istiyorsan eğer, koyu sarı boyayla, açık kumral boyayı karıştırıp saçlarına uygulaman gerekir. En başta sonuç istediğinden koyu çıkacaktır. Ancak akınca saç rengin istediğin kıvama erişecektir. Bu boyamanın ardından gelecekteki boyama rutinlerinde sadece koyu sarı boyayla boyarsın saçlarını.
Ancak sen direkt saçlarını koyu sarıya boyarsan, saç rengin aktığında zaten saçların platin kıvamına dönmüş olur ve boyaman hiçbir işe yaramaz.

ben burdaki koyu sarının birebir aynısını loreal 9.0 la elde ettim

Ay çok beğendim ilk halini de son halini de. Keşke küllü renkler yeşillik yapmasa da gönül rahatlığıyla kullanabilsekk.

Ay çok beğendim ilk halini de son halini de. Keşke küllü renkler yeşillik yapmasa da gönül rahatlığıyla kullanabilsekk.

teşekkür ederim, sevindim beğenmenize
ama ilk hali barbie bebek saçı gibiydi, çok parlak, yapay bir renkti, 2 daha iyi oldu :34:
sanırım bir süre bununla devam ederim

Çok riskli. Platin sarı olduğu için, yanlış bir boya alırsan, bir ton koyu boyada olsa, turunculaşma, yeşilleşme ihtimali var. O yüzden kendin boyamayı düşünüyorsan gerçekten, boya alırken içerisinde işte küllü, bakır kahve, çikolata bilmemne ara tonunun olmaması lazım. Bu bölümde saç numaraları ile ilgili bir başlık var. Orayı incelersen, uygun olan boyayı bulabilirsin diye düşünüyorum.

Back