Saç Rengi ve Saç Boyama platin saça 12.0 koleston

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar saçlarım platine kadar açık tonda en son diplerimi kendim açtım ancak sanırım fazla beklettiğimden rengi fazla açık oldu alttaki saçlarla arada ton farkı oluştu sizce neyapmalıyım alttaki saçlarıda açmak istemiyorum nasıl olur bilmiyorum çünkü bu saçımın üzerine 12.0 koleston boya yapsam sizce ton farkı ortadan kalkar mı ve ortaya nasıl bi renk çıkar:26:

canım oniki koyulastırır biraz ama resim koyarsan daha cok yardımcı olabiliriz gibi :)

Son düzenleme:
koleston 12,0 zaten açıcılı bir boya platin saçının hepsini boyarsan koyulmaz aksine dahada açar ben diplerim için kullanmıştım bu boyayı platin saçta kolay kolay her boyayla koyulmuyo benimde diplerim koyu uçlar ortalar platin hangi tonla dengeleyebilceğin hakkında bir fikrim yok

Son düzenleme:
canım cok az koyulastırır platini anca kuaforlerde yapıyorlar ozel boyalarla bu loreal faalan asla onlar kadar acık olmuyor

canım cok az koyulastırır platini anca kuaforlerde yapıyorlar ozel boyalarla bu loreal faalan asla onlar kadar acık olmuyor

bilemiyorum ki canım zaten ben açmak istemiyorum yeterince açık çünkü.. şuandaki aradaki ton farkı kapansın yeter benim için

canım korkma aynısı bneımde basıma gelmıstı. bı tane boya al ama ıcınde acıcı falan olmayan. platınden al boya hepsını hem renk farklı kapanır hemde o cıglık gıder ben denedım bu sekılde oldu. ama sımdı kahve saclarım platını ozluyorum

canım zaten açıcıyla yapmam normal boyayla diyorum tümünü boyasam ton farkı kapanırmı şuan elimde koleston 12.0 ve nevacolor küllü pilatin var hangisini yapmalıyım sence?buarada sen neyle yapmıştın aradaki ton farkı kapanmışmıydı ve rengi nasl olmuştu?:26:

cnm 12yi al önce dplerine uygula bir kaç dakika sonra diğer yerlere uygula 45 dakika tutma 15 dakikada saç rengi oturur gözlemle sürekli kapatma başını

küllü platinide 10-15 dakikadan fazla kesinlikle saçında tutma sonra saçım yeşil oldu diye ağlarsn günlerce :) hiçbir küllü rengi saçında 10-15 dakikadan fazla tutma

ilkşahcım elimde şuan küllü pilatin nevacolor ve koleston 12.0 var hangisini boyamamı önerirsin sen oldukça deneyimlisin bu konuda yardımcı olursan çok sevinicem:26: 10-15dk da az değilmi yani tutarmı? ton farkını kapatırmı bide koyulaşırmı saçımın rengi canım:26:

ilkşahcım avatarındaki saç renklerinde sarıdan önce karamel gbi bi renk geçiyor.Çok beğendim onu , nedir acaba rengi??

kızlar saçıma 12.0 koleston boyayıp 20 dakika tuttum ancak saçımda hiçbir değişiklik olmadı ton farkı kapanmadı=(sadece dipten çıkan siyahlar açıldı okadar ben şimdi napıcam bu farkı nasıl kapatıcam?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…