Saç Rengi ve Saç Boyama Platin röfleli saçıma dip boya acil yardım.. açık sarı ve küllü açık sarı ile?

zerzevat

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2007
260
5
318
Rize
kızlar saçlarım platin rengi sık röfle.. kendi sac rengim de koyu kestane.. kuaförüm dip boya için uçuk bir rakam verince kendim dip boyamı yapmaya karar verdim..
Ve bugun gidip "Koleston 11/1 açık küllü sarı ve Loreal 10 açık sarı" boya aldım.. diplerde kızıllık olmasın diye küllü sarıyla boyayacagım dipleri. Ama platin sarılarımı da kaybetmek istemiyorum.. ve ara rengi acmak istiyorum..
Şimdi ne yapayım ben bu 2 boyayla.. dipleri küllüyle sonra da geri kalan boyaya acık sarıyı ekleyip tum sacı boyasam nasıl olur..

bence dipleri küllü sarıya boyasan sonra saç rengine bakıp ona göre tamamını boyasan daha iyi olur gibi geliyor

hemen yapma, burada daha deneyimli arkadaşlar var..röfle dibi önemli, yoksa diğer uç renkleri de bozarsın..
kimisi boyaların içine oriel koyuyormuş galiba ,miktarını falan bilmiyorum,bir yerlerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…